Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 24, 2005

Floortje1979 woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 32.11).

Hey mensen,

effe :applaus: voor jezelf want jullie hebben het waarschijnlijk beter gedaan dan ik dit weekend. Ik heb erg fout ge(vr)geten maar nu gaat die :weegschaal: weer dalen want morgen is het internationale
:fietsdefietsdefiets: dag

liefs en iedereen succes en heb een beetje :lol: in je leven

April 25, 2005 om 02:33
Hahahaha,
Ik heb me ook niet netjes aan mijn gezonde eten gehouden! licht gewoon aan het weekend, ik heb dan absoluut geen ritme. Eet alles wat los en vast zit, ik heb niets lekkers in huis maar dan kok / bak ik wel iets lekkers [=ongezond].
Maar we gaan er voor toch?
Al een beetje bijgekomen van je workshop?

Heel veel succes deze week.

Groetjes Marleen :kiss:
April 25, 2005 om 15:14
hallo lieve mede-afvaller..
Bedankt voor je lieve berichtje.
Gelukkig gaat het alweer beter met Elvis..maar jeetje wat waren wij geschrokken:schrik:,ze had helemaal zwarte kringen onder haar ogen, blauwe lippen en nageltjes en echt lijkbleek:spookje:, en ze bleef maar spugen en aan de diarree.Zo'n spring-in-'t-veld zo stil te zien liggen is echt K#@ (censuur;piep...)zelfs met infuus en sonde inbrengen gaf ze geen kik:koorts:..dan weet je hoe ziek!
Ze is nu godzijdank thuis en alleen nog wat snel moe..en verwend door alle aandacht:engel:,maar ook al is dat gekrijs als ze iets niet mag heel vervelend, liever dat dan dat ze ook maar weer een beetje ziek word!
morgen wegen, ben benieuwd,maar heb er niets aan gedaan met geldige reden, geen schuldgevoel of boosheid dus als ik ben bijgekomen...als dat Elvis beter maakte kwam ik meteen 10 kilo aan..hahha!!
succes met afvallen!!
:jezelfknuffelen:Sharon
April 26, 2005 om 06:17
een beetje beschaamd moet ik vertellen dat ik gisteren niet meer gefietst heb, daarom ga ik om 14.00 effe sporten. Een half uur cadrio en dan fitnessen. Ik doe ongeveer 3 keer per week aan sport. Ik vind spinning erg lekker, kickboksen ( een iets hardere vorm dan Tae- Bo-en) en gewoon fitnessen. Maar ik merk nog niets aan de weegschaal. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik best veel gegeten heb en het moeilijk vind om me aan een dieet te houden. Wel ben ik gelukkig gemotiveerd genoeg om te sporten.
Succes met afvallen, maar onthoud verwacht niet teveel van jezelf en geniet ervan.
liefs
April 26, 2005 om 13:57
Hi,
hoe gaatie?
Met mij gaatie lekker! Heb van t weekend ook niet al te best gegeten hihi, maar sinds zondag ben ik weer goed bezig gelukkig.
Erg leuke foto trouwens zeg van jou en je vriend!!:-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan