Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

Opdebeen woog op het moment van schrijven 101.30 kg (bmi: 33.08).

Zo de kerstdagen zijn voorbij. Ze waren erg gezellig. De meeste familie en een groep vrienden gezien. Nu zijn we al een paar dagen "restjes" aan het eten.
Op 1e kerstdag 's avonds de "restjes" van kerstavond. Hazenpeper, peertjes, appelmoes, rauwkost met verse tampanade en kippepootjes. en gisteravond nog een tafel met "restjes" met toastjes. Nu alles weggegooid en we gaan vanavond lichte mihoensoep met kipilet eten. Yes weer echte groente daar heb ik nu wel weer trek in. Alhoewel 2e kerstdag hebben we "gewoon" sperzibonen met groene asperges met uitgebakken katenspek gegeten met zalm. Zeer netjes alleen het toetje deed de das om. Abrikozen triffle met mascarpone MMMMMMMMmmmmmmm lekker.
Ik ga nog niet op de weegschaal, durf niet, ik ga pas donderdag 6 januari 2011 er weer op staan. ben nu ook nog ongesteld en dat heeft ook geen gunstig effect op de weerschaal.

op naar het Oud en Nieuw.....


Sorry buddies ik probeer berichten bij jullie te plaatsen maar de site gooit me er steeds uit. ik prober het morgen weer...

December 28, 2010 om 12:35
:kerstkado:Hey,

Heb je berichtje wel gekregen hoor !
Inderdaad ben ik weer gluten gaan eten en ik voel het wel aan mijn darmen. Maar of het nu alleen daardoor is?? Heb nl. ook 2 dagen vleesfondue gegeten (eerst met kerst, de dag erna de restjes en de kids wouden het zo graag terug in het fonduepotje doen) en al dat vet ben ik natuurlijk ook niet meer gewoon en dan nog een dessertje. Is het nu van de suikers, het vet of de gluten. Nu komt er nog zo'n weekend en daarna pas zal ik me er kunnen in verdiepen denk ik.
Ik was ook meer dan 300g bij hoor, maar het was nu al de 3e dag na kerst dus dacht ik dat ik weer bijgebeend was... Niet dus.

Lieve groet,
Cosyme:kersttak01:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan