Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

SuperSuzy woog op het moment van schrijven 36.60 kg (bmi: 14.30).

Vandaag is het 28 december 2010 en ik zit in Hongarije. Het is heel koud ( -20 ) en het lijkt als of het niet wil stoppen met sneeuwen. Gisteren had ik een ``even huilen`` dag omdat mijn broertje terug moest naar Londen. Natuurlijk is het geen ramp, maar tja, als je van elkaar houdt dan doet het je wat. Wanneer ik verdrietig of vrolijk of gestresst of enthusiast ben, krijg ik geen hap door mijn keel en het komt omdat de emoties eigenlijk alle ruimte vullen.
Vanochtend heb ik op de weegschaal gestaan en het gaf 35.8 kg aan. Mijn gewicht kan ik niet eens op het grafiek invullen en dat vind ik jammer omdat het een praktisch overzicht zou geven, maar ik hou het in mijn dagboek bij. Natuurlijk begrijp ik het wel dat mensen zoch zorgen maken om mij en ik zie in de spiegel ook dat ik dun ben, maar tja, nu is het eenmaal zo. Ik heb wel 2 zware jaren achter de rug en de balans zou zich wel herstellen. Met geduld en vertrouwen, zonder forceren want dat werkt alleen maar averechtsin mijn geval. En verder voel ik me uitstekend: ik heb energie voor twee en ook al is nu om me heen iedereen gevloerd door verkoudheid.... ik ben gezond en zo voel ik me ook.
Forceren is echt tegen mijn principes en ik ben ervan overtuigd dat je naar je lichaam moet luisteren en dat doe ik gewoon. Zonder voorschriften en regels en toestanden.
Nou, nu even verder werken aan mijn boek en tot de volgende keer.
Een winterlandschap kan echt adembenemend mooi zijn! Zoals ik nu naar buiten kijk.:breiendoll:
Oh ja, breien en haken ontdekt een paar maanden geleden. Het is voor mij een soort meditatie geworden!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan