Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

Fientje2 woog op het moment van schrijven 79.80 kg (bmi: 29.67).

Weer een positief gevoel :)! Ik moet zeggen dat ik steeds vaker zin krijg in de lekkere dingen die ik niet mag hebben. Ik droom zelfs dat ik hele chocoladerepen, zakken drop, cake en ijs naar binnen werk. Gelukkig is het steeds maar een droom.

Vanmorgen zag ik de 7 staan :O... Mijn god... dat is echt lang geleden.. Weet niet eens meer wanneer ik voor het laatst dit gewicht had. Moet echt een jaar of 6 terug zijn.. Gisteren heb ik wel weinig gegeten dus weet niet of hij me morgenvroeg weer toelacht, maar ik neem aan dat ie volgende week voorlopig lekker bij me blijft totdat ik hem kan inruilen voor de 6... de 6... hahah... dat is pas een droom.

De kerstdagen zijn verder goed overleefd. Niet gezondigd al was dat heel moeilijk. Ik heb alleen een beetje wiskeysaus genomen bij de gourmet... maar dat is te verwaarlozen.. 'S avonds lekker geborreld in de kroeg met droge witte wijn. Ik vind het tegenwoordig lekkerder dan zoete witte wijn.. Niet te geloven. Vraag me af of ik überhaupt nog wel bier lust :O!

Het jaar is bijna om, en dan ga ik het jaar in waarin ik eindelijk succesvol ben met afslanken.. en waarin ik het ga bereiken om 30 kilo (of meer) af te vallen. Mijn streefgewicht is 65 kilo, als ik dat bereikt heb kijk ik of ik nog af kan vallen naar de 60/57 om een buffer in te bouwen.. Maar dat zien we tegen die tijd wel..

December 31, 2010 om 22:29
Hallo fientje

wat een prachtprestatie !!
Ik duim voor je !

liefs
Onbekend
January 8, 2011 om 04:04
Dank voor je berichtje.

Wat goed dat die 7 na zo een lange tijd weer in beeld is. Netjes hoor!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan