Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

Teigetje07 woog op het moment van schrijven 111.90 kg (bmi: 35.72).

Hallo allemaal, het lijkt erop dat we de kerstdagen prima overleeft hebben! Ik heb me vanochtend weer gewogen en ben de extra kilo's van de afgelopen week zo goed als kwijt. Tja, moet je maar geen friet met frikandel en kroket eten en port drinken met toastjes met kaas erbij. Vooral dat laatste was erg lekker maar nu is het weer klaar. Op naar onder de 80 kilo, wat een mijlpaal!

Heb me vandaag ook weer gemeten en ben nu 33 cm kwijt en ook op precies de goede plaatsen (buik, heupen, bovenbenen) en ook mijn taille is behoorlijk slanker. Had 1e kerstdag een jurkje aan (!), dat doe ik niet zo snel maar nu voelde ik me er erg slank in. Haha, en dat terwijl ik dus was aangekomen. Mijn schoonma had ik al een tijdje niet gezien en die was echt helemaal verbaasd. Echt heel fijn om complimenten te krijgen dat je er zo goed uit ziet, geeft weer een boost aan motivatie om toch vooral door te gaan. Heb er ook nog helemaal geen problemen mee. Eet 's avonds meestal wel vlees bij mijn groente maar doe ook 1-2 dagen per week fase 1, dan eet ik pasta met gegrilde groente en een beetje parmezaanse kaas mmmmmmm.

Vandaag weer een goede dag gehad, zowel als lunch en avondeten een salade. Kleine man was vandaag naar het kinderdagverblijf en manlief en ik waren shoppen. Lekker ergens gelunched maar de salade viel tegen. Vandaar vanovond mijn eigen salade gemaakt, met een gebakken vleesje erdoor. Denk dat ik morgen weer al het extra gewicht, en waarschijnlijk nog wat extra, weer kwijt ben. Het gaat goed, nu volhouden!

Ik wens jullie allemaal veel succes met afvallen (en eventueel de draad weer oppakken) en natuurlijk een heel goed en gezellig oud&nieuw! En denk erom, geen oliebollen, appelflappen en champagne dames (en anders niet te veel!)

:wave:

X Chantal

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan