Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 24, 2005

Fortunagirl woog op het moment van schrijven 71.30 kg (bmi: 22.50).

Hallo,

nou toch weer een kleine domper vandaag. Ik wil het helemaal anders gaan doen...ik trek het even niet. Ik was net op www.overgewicht.nl mijn bmi aan het berekenen. Die was goed maar ik moest dus ook mijn buikomtrek meten. Nou daar schrok ik van hoor die was 104 cm. :huil: Ik heb me maar meteen aangemeld daar bij de eet en beweegwijzer. Misschien dat dat wat helpt. Ik weet het ook niet meer. Ik heb wat steun nodig om door te gaan...het lukt me verdorie niet alleen. Ik ben bang dat het teveel psychisch gaat worden

April 27, 2005 om 08:55
Hai Claudia! Leuk ik heet ook Claudia. Zo hoor je de naam nooit en nu 2x op 1 dag, lachen. Nou, ik zou wel met je willen ruilen hoor, jeetje man, 20 kg afgevallen. Ik ben en nog lang niet maar hoop er wel te komen.

Laat het alsjeblieft niet psychisch worden meid. Heel veel mensen dromen van jouw doorzettingsvermogen en je gewicht. En een fotomodellen-lijntje zal er dan misschien niet meer inzitten, maar probeer net zoveel geduld op te brengen bij het in shape komen van je buik, als het geduld dat je had om af te vallen!!

Ik vind je in ieder geval super, ga zo door!
Als je echt iets wil doen, zul je naar de sportschool moeten voor
speciale buikoefeningen. En dan nog is het resultaat onzeker.

Succes! :knuffel: van je naamgenoot
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan