Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, December 28, 2010

Maria1963 woog op het moment van schrijven 71.00 kg (bmi: 26.08).


March 8, 2011 om 00:29
Hallo Maria,

Ik zag dat je me toegevoegd had als buddy, heb jou ook toegevoegd inmiddels. Je verteld dat je zo aan het jojoen bent en ik snap dat wel, met 1000 cal eet je echt te weinig. Je lijf reageert er eerst goed op, dus val je af, daarna hou je het niet vol omdat het zo heel erg weinig is , je lichaam is inmiddels aan weinig gewend..en gaat hamsteren en dus kom je aan.
Geloof me, ik spreek uit ervaring :) , er is geen dieet wat ik niet uitgeprobeerd heb. Daarom weet ik nu ook dat als je echt wat kwijt wilt je gezond en normaal moet eten. Je ruststofwissling ligt rond de 1500 cal waarschijnlijk en bij matige activiteit ca 1900. Probeer eens rond de 1400-1500 te eten. Fruit, groente, eiwitten je hebt het echt nodig hoor.

Ook in het invullen van je eetdagboek hier, laat mooi zien wat je precies eet. Dat zou ik je ook als tip willen geven.

Heel veel succes!
Onbekend
March 8, 2011 om 14:26
Hoi Maria,

Ik zag je oproepje om buddy's. Nou bij deze heb ik je toegevoegd als buddy!
Ik ga je proberen te steunen en hoop dat je mij ook wilt steunen.
Ik denk inderdaad dat je te weinig calorieen tot je neemt, wat Enough al eerder schreef. Je zult zien dat als je iets meer eet, het beter gaat. Misschien niet direct maar het zal resultaat opleveren. Kom op meid! Zet 'm op, je kunt het!!!!
:deoverwinning:

Liefs, Helena
March 10, 2011 om 08:58
Ik denk inderdaad dat ik wel eens wat te weinig calorieën binnenkrijg maar als ik koolhydraten neem voel ik me zo onprettig......ik houd van veel groente...vooral roerbak met kip en zo.... lekker eitje en fruit....en wat ik niet kan en wil laten staan is s avonds dat wijntje.....ik zal idd meer gaan eten...vind het lief van jullie dat jullie zo meelevend zijn...wil iedereen graag ook steunen...

liefs Maria
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan