Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, April 24, 2005

Superchubby woog op het moment van schrijven 300.00 kg (bmi: 89.58).

Laatste loodjes

De afgelopen dagen ben ik bewust afscheid aan het nemen van het vele eten. En dan vooral de grote hoeveelheden. Vrijdag bijvoorbeeld heb ik 's middags om een uur of 4 een aantal (5) ham-kaas tosti's gemaakt. Extra kaas uiteraard. 's Avonds heb ik een heerlijk shoarma feestje gehouden met een hoop vlees, en vooral veel knoflook saus. Als toetje een verukkelijk bakje Hagen Dazs ijs. Later op de avond nog een zak chips soldaat gemaakt. Laat die avond voelde ik het al komen. Te veel vet kan mijn lichaam niet meer aan. En dan krijg ik diaree aanvallen. En op het toilet werd ik me toch een hoop duizelig. Gewoon eng. Ik heb dit wel vaker gehad en iedere keer verder was ik het vergeten (of weggestopt) en als het dan gebeurde dan wist ik het weer. Nu ben ik wat bewuster ermee bezig geweest. Echt als afscheid. Vooral de consequenties wil ik niet meer beleven.

Vannacht ging ik voor mijn doen op een normale tijd naar bed. Dat is dus 01:30 uur. Nog even wat gelezen voor het slapen gaan. Een handboek voor mensen die een BIB maagballon krijgen. Wat is beter om te doen en wat niet. Ook de nadelen en bijwerkingen komen grafisch in mijn hersenen in beeld. Slapen dan maar. Na 2 uur moeilijk slapen, zweten, prakiseren, zorgen maken, oh jee het gaat nu echt gebeuren, moest ik nou vanaf middernacht nuchter zijn of 12 uur van te voren, ben ik maar rechtop in bed gaan zitten.

Dit werkt niet. Ik moet mijn gedachten tot rust brengen. Ik pak een filmscript van mijn nachtkastje en begin te lezen. Het is een goed script, leest makkelijk en pakt je direct in. Voor ik het weet ben ik al over de helft. Ja, nu ga ik het niet meer wegleggen. Nu wil ik ook weten hoe het afloopt. Verder lezen dan maar. Het is een prachtig verhaal dat een mooie film zou kunnen worden. Blijft nog even nakleven in je gedachten. Dat is altijd een goed teken bij films. Ik kijk naar buiten. He! Het is al licht. Het is zo'n uur of 7. En ik ben klaar wakker. Ik zit nog wat na te denken over het script. Kan de slaap nu niet meer vatten. Begin toch weer te denken aan dinsdag. Dan maar naar beneden. Daar kijk ik wat video totdat de inauguratie van de nieuwe paus begint.

Halverwege ga ik naar buiten toe. Ik moet nog wat frisdrank hebben voor vandaag en morgen. Het wordt een lange rondrit door de binnenstad. Het weer is prachtig en overal zwermt het van de toeristen. Ik kar overal met grote snelheid doorheen. Dan weer hierheen dan weer daar naar toe. Uiteindelijk toch bij de supermarkt wat dingen gekocht. Onder andere een Hagen Dasz. Thuis aangekomen weer op de bank voor de tv. Lekker dat ijs. Ik zou iets achter de computer moeten doen. Nog niets gedaan. Kan me niet goed er toe zetten. Mijn ouders komen ook nog straks. Toch maar de post lezen. En een stukje schrijven op mijn weblog. Heb ik toch nog iets gedaan. Lastig toch wel zo'n ziel onder je arm.

Onbekend
April 24, 2005 om 17:14
Heel veel succes en sterkte de komende tijd!
Op naar een "nieuw" leven !
gr. Brenda
April 25, 2005 om 03:26
heel veel succes
ik hoop dat het snel dinsdag is voor je en dat het allemaal voorbij is en dat de kilo's er van af vliegen
heel veel geluk voor jou en je omgeving
ik kom in de buurt van amsterdam te wonen binnenkort en dan zie ik je misschien wel eens
gr jookie
ik denk aan je
April 25, 2005 om 12:22
heel veel succes, en op naar het gezonde leven.
leer ervan genieten, van de gezonde dingen.

succes,debster
April 25, 2005 om 12:45
Ook ik wil je graag heel veel succes toewensen bij de start van een (ver)nieuw(d) leven!

Groetjes, Marjonijn
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan