Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

Truus1123 woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.04).

Hallo, daar ben ik weer even. Ik heb net boodschappen gedaan en wat is het weer koud. Ik kon mijn EHBO kunsten nog gebruiken net in de winkel. Er was een mw die met een klap op de grond viel en was heel even weg. Je moet natuurlijk eerst kijken of er nog contact te maken is met de pat,zeg maar. Ze kwam snel weer bij maar voelde zich vanmorgen al niet lekker met het opstaan. Ze kon goed antwoord geven op mijn vragen en had niet ontbeten. Dat kan zeer zeker mee spelen. Ik heb die mw op een bankje in de winkel neer gezet en een bak koffie voor haar gehaald. ze kreeg ook nog een broodje in de winkel. Ze wilde verder geen hulp en zou blijven zitten tot zij zich iets beter ging voelen en dan naar huis en naar bed gaan. Zo maak je nog eens wat mee. De t.v opname's voor het prog waar ik aan mee ga doen beginnen 11 jan. Het heet Ik heb er schoon genoeg van. Wanneer het wordt uitgezonden en op welke zender, weet ik nog niet. Ik hoop dat iedereen een fijne Kerst heeft gehad ? Wij wel. De 1 e dag moest ik werken en s 'avonds zijn wij naar Huizen gegaan waar we hebben gebowld en gegeten. De 2 e dag was ik lekker vrij en s 'avonds hebben wij bij mijn broer en schoonzus gegeten, heerlijk een rijsttafel met allerlei vlees en kip en bij gerechtjes. Zij kan ontzettend goed koken, komt uit Curacao. Zij staat alleen dagen in de keuken, van te voren omdat veel dingen in de marinade moeten en sommige dingen kan zij al van te voren maken. Het was in ieder geval super. En de verdere week ben / was ik vrij. Morgen gaan we oliebollen en flappen bakken, lekker buiten. Houtkachel aan en warme gluwein erbij. Er komen wat mensen langs die natuurlijk alles willen keuren. Want als het niet wordt goed gekeurd kan het ook niet voorgezet worden aan onze vrienden,aldus mijn broers. Het is altijd super gezellig. Onze vrienden blijven dan verder bij ons tot ???? Geen idee. Maakt ook niet uit. Een vriendin van ons die drinkt geen druppel alcohol en ziet altijd het niveau dalen,zeg maar. Lijkt mij wel lastig maar zij is het gewend en zij is ook altijd de Bob. Dat is dan wel weer handig. Wij hebben altijd veel lol samen en daar gaat het om,denk ik. Ik moet nog even mijn Karaoke setje aansluiten op mijn t.v, dat is ook altijd lachen. Mijn hemel, iedereen kan zingen maarja, niet iedereen kan "mooi" zingen natuurlijk. Ik kan ook heel goed zingen en vooral als ik een wijntje op heb. Dan ga ik ook dingen zingen die er niet staan. Tenminste dat heb ik wel eens gedaan. Ik ga vanavond nog even gehakt en wokgroenten bakken voor de Wraps morgenmiddag . Is lekker,joh met sweet chilliesaus.
Nou lieve lui, ik wens jullie allemaal een fijne jaarswisseling en tot vlg jaar. Ennne, voorzichtig met het vuurwerk,he ? zal wel los lopen denk ik. Liefs van Wanda:zwarteruwhaar:

December 30, 2010 om 07:09
Hoi Wanda,

Het lijkt me super gezellig en lekker. Als het kon, zou ik op de geur afgaan en ook even komen proeven.
Heerlijk hé, zo iemand in de fam. die zo heerlijk kan koken en het ook, kennelijk, leuk vindt om te doen. Geef mij zo'n schoonzus.
Wat is dat voor programma waar je aan mee gaat doen? heeft dat ook met EHBO te maken? Nou ja, we horen/lezen wel wanneer het uitgezonden gaat worden.
In elk geval heb je vanmorgen een goede daad verricht en nu maar hopen dat het met die mw verder goed gaat.
Wens je in elk geval :fijnejaarwisseling:. Fijne tijd met je fam.
:tian:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan