Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

Sannie73 woog op het moment van schrijven 61.00 kg (bmi: 22.41).

Zo, na wat gezoek op internet en de uitzending van de afvaller van het jaar in Hart van Nederland, ben ik op deze pagina beland. Profiel aangemaakt en we over 5 dagen starten we met gezond eten en bewegen. Vanaf nu geen lekkere dikmakers meer kopen (alleen wat chips voor de kids in het weekend), gezond eten, veel water drinken, de hoeveelheden eten minderen, veel fruit en proberen in ons drukke schema wat meer te bewegen.
Mijn partner Bert is 42 jaar, 1.80 m ongeveer en weegt iets over de 100 kg, de hoofdzaak is dat hij kilo's gaat afvallen. Ik ben solidair en ik ben de afgelopen 3 jaar zo'n 6 kilo aangekomen door onder andere een aantal zwangerschappen die helaas in miskramen zijn geeindigd. Gelukkig heb ik 2 gezonde jongens en we gaan nu voor een fit en gezond leven.
Voor Bert zal het lastig zijn zijn portie's te minderen. Bovendien zijn wekelijks bezoekje aan het plaatselijk cafe brengt behoorlijk wat alcohol met zich mee. Ik ben heel benieuwd hoe hij dat gaat klaarspelen.
Ik kook, dus ik moet zien dat we gezond, mager en verantwoord eten. Hij is sinds eergisteren begonnen met een uur op een hometrainer te fietsen (door mij aangeschaft via marktplaats) dus de wil en eerste aanzet is er.

Voor mezelf heb ik gewicht 61 kg ingevuld, maar ik heb me nog niet gewogen, dat doe ik maandag als ik start met mijn nieuwe levenstijl.

Onbekend
December 30, 2010 om 07:19
Hey Sandra & Bert,

Welkom en supergoed dat jullie er samen aan beginnen ! Dan is het ook leuker en kun je elkaar motiveren.
Ik krijg via het voedingscentrum wekelijks een mailtje met weekmenu's. Ik volg ze niet allemaal, maar het helpt om af en toe even wat inspiratie op te doen en af te stappen van mijn wekelijkse routine.
Ik las dat je anders wilde gaan koken, dus misschien heb je er wat aan.
Via onderstaande link kun je je abonneren.
http://www.voedingscentrum.nl/nl/nieuwsbrief.aspx

...op een gezond 2011 !

Roza
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan