Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

Lostx woog op het moment van schrijven 82.70 kg (bmi: 24.16).

Jippieeee, gisteren heb ik goed mn best gedaan, stuk gewandeld, niks gesnoept en vanmorgen was er 0,3 kilo af! Vind ik altijd erg motiverend werken, dus vandaag ga ik er weer voor!
Eigenlijk zou ik morgen met Oud&Nieuw gaan stappen, maar nu ligt m'n vriend met 39 graden koorts is bed..Om hem nou alleen thuis te laten zitten is ook zo zielig, dus waarschijnlijk vieren we het morgen thuis met z'n tweetjes. Hebben we nog nooit gedaan, wie weet is dat ook erg gezellig. Scheelt in ieder geval een hele hoop drank-calorieen :P!

December 30, 2010 om 13:25
Hey meid!

Ten eerste: complimenten dat je voor jezelf de knop weet om te zetten om er weer helemaal voor te gaan! Zet 'm op!
Daarnaast ben ik toch wel jaloers op je, je gaat naar Suriname! Ga je voor stage of op reis? Ik ben zelf 4 maanden in Suriname geweest, geweldig!! Alvast heel erg veel plezier daar!
December 30, 2010 om 15:52
Hey!

De avond gaat redelijk tot nu toe.
Mijn vriend zit aan de toastjes dus het is lastig om daar dan vanaf te blijven... Ik moet eerlijk zeggen dat ik van morgen ook niet zoveel verwacht. We gaan naar vrienden en daar zijn natuurlijk allemaal lekkere hapjes! Zullen we morgen samen maar niet te streng zijn? Dan gaan we er zaterdag weer tegenaan!

Ik heb in Suriname stage gelopen als leerkracht. Ben inmiddels afgestudeerd en heb een baan maar het was een geweldige ervaring!! Zou het zo weer doen. Waar ga je wonen?

Grxs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan