Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

Muffintop74 woog op het moment van schrijven 77.20 kg (bmi: 22.56).

:fireworks02:
Hmm, 2010 is bijna om. Kleine terugblik; zit nu ongeveer op hetzelfde gewicht als vorig jaar. Ben wel 4 kg lichter geweest afgelopen jaar, maar de laatste maanden waren niet erg stabiel.
Dus de knop moet weer om! Helaas kan ik nog niet op volle kracht sporten, want heb nog steeds last van mijn rug. Maar ook met fietsen alleen moet ik toch stabieler kunnen blijven.

Ach, hupsakee; we gaan er voor! :engelingevaar:
(vanaf 3 januari, want de komende drie dagen zijn er nog teveel verleidingen, ha ha). Buddies; ook allemaal succes en kom gerust af en toe langs om me een schop onder de kont te geven. Of een complimentje :knipoog:

December 30, 2010 om 12:13
Hoi,
Soory dat ik ff stil was, maar weegschaal doet het niet goed (ff nieuwe halen) en ik ben ook niet zo bezig met lijnen. Niets bijzonders gewoon tijd van het jaar. Net als jij in januari weer verder. Gaat alles bij lukken!
Liefs!
December 31, 2010 om 04:01
:allerbestewensen:

:smun:
Onbekend
January 1, 2011 om 09:43
He meid, hier juist hetzelfde, ongeveer hetzelfde gewicht als vorig jaar. Vandaag geniet ik, morgen mag het nog eens mis gaan maar dan is het terug 100% ervoor gaan bij mij. Fijne feesten! Groetjes en succes!:prevail:
January 3, 2011 om 01:58
Ja! 3 januari! Je moet er weer aan geloven!!!
Vanmorgen al een goede start gemaakt? Gisteren alle foute restjes weggegooit? Nou.. iedereen doet weer z'n best, dus de start gaat je zeker lukken.. en zodra je verslapt...:auw:
Ik zat vanmorgen nog op 79.0 maar ik verwacht wel dat het deze week weer oploopt.
January 3, 2011 om 11:07
Goed uiteinde gehad? Ik ben echt klaar met deze dagen! Morgen weer werken, aan de ene kant gelukkig, maar aan de andere kant is het toch weer snel gegaan. Op zich met eten viel het wel mee. Heb niet al te veel gegeten maar hetgeen wat ik at heeft wel een aardig hoog vetpercentage, weinig fruit erbij gegeten om die gemiddeldes omlaag te krijgen! Ik heb wel ontzettend veel rose gedronken! Maar we zullen weer zien. Vanaf morgen weer meergranen brood als ontbijt en kan ik weer mn dagboek bijhouden!
Fijne avond!!!
Onbekend
January 3, 2011 om 12:16
:fireworks01::1jan:Jij ook een: :happynewyear05:Hoe is je eerste "strenge" dag gegaan? Hoe heb je je doel eigenlijk ingesteld? Op standaard 72 of tussen 70 en 75? Want ik had voorheen ook een vast getal wat ik wilde wegen, maar door schommelingen (bijvoorbeeld door feestdagen/menstruatie) haalde ik dat nooit. Ik raakte steeds meer teleurgesteld en vond het niet erg als er weer een kilo'tje bij kwam, maar dat werd er nog een.. en nog een.. en nog een.. en toen woog ik 'plots' 100kg Daarom heb ik me nu voorgenomen om uiteindelijke tussen de 65 en de 70 te wegen (mocht ik weer zo ver komen;)) Misschien ook een tipje voor jou? Doe ermee wat je wilt, maar ik ben al trots op je dat je je dit jaar zo goed stabiel hebt gehouden!
:totdevolgende:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan