Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

Opdebeen woog op het moment van schrijven 101.30 kg (bmi: 33.08).

Vandaag een rondje Brabant/oud Tantes gehad. Vanmorgen eerst naar Rosmalen waar natuurlijk BOSCHE BOLLEN met koffie op ons stonden te wachten. Daarna door naar Schijndel waar het bouillon was met brood, is wel OK.
Toch wel bijzonder om te zien hoe mijn meiden omgaan met de tantes van hun vader. De tantes worden wel oud en broos maar de verhalen van vroeger zijn toch leuk. Zeker als ze het verhaal horen van opa die spijbelde van school.


December 30, 2010 om 18:00
Lijkt me gezellig zo met een hele familie !
Wat zijn bosche bollen ??? Een soort boter(koffie)koek ?

Geniet morgen ook van
:fijnejaarwisseling:

Groetjes,
Cosyme
January 2, 2011 om 12:45
Hallo Opdebeen,
Zo, heb even de tijd gevonden (genomen) om nu eindelijk eens te reageren. Heb eigenlijk al die tijd steeds je dagboeken gelezen maar niet echt gereageerd. Ook omdat ik vooral NIET met lijnen en Beck's bezig was. Terwijl ik de eerste twee weken nadat ik in het boek begonnen was zoveel resultaat zag en voelde.... Echter de hectiek van onze verhuizing maakte dat ik in veel oude gewoontes terugviel (wat is nu ook 2 weken om gewoontes van 40 jaar af te leren?!?) en toen kwamen de feestdagen in zicht en had ik voor mezelf weer een (oneigelijk) excuus om te (vr)eten. En dat heb ik gedaan en nu ben ik het zat... Hoewel de laatste bonbon nog maar enkele minuten geleden naar binnen is gegleden ben ik er klaar voor om morgen de draad weer op te pakken. Ik voel me zeker niet fitter en kom alleen maar verder van mijn doel en voordelen af.
Ga straks maar eens opnieuw mijn voordeel kaarten bekijken en misschien aanvullen met nieuwe ..... (ben soms zelfs bang dat ik door mijn hangend toilet heenzak... hoe erg is dat???)

Ben benieuwd hoe het jou vergaan is de laatste dagen....

Groetjes
Ansje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan