Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

Br3gje woog op het moment van schrijven 78.00 kg (bmi: 27.97).

Pfff... Gisteren was ik nog zo enthousiast over mijn 1e dag.
Kom ik vanmiddag bij mijn ouders en dan krijg ik oliebollen onder mijn neus geschoven. Mijn moeder en broertje waren thuis en die aten allebei lekker een oliebol... Zucht, en dan bezwijk ik dus.
Net meteen op de weegschaal gaan staan, gelukkig is daarmee niets aan de hand, maar toch, het knagende schuldgevoel blijft hangen...
Nu maar eerst de avond 'gezond' doorkomen en dan morgen weer een nieuwe dag!

December 30, 2010 om 15:48
Hai!

Jeetje, onze verhalen lijken wel op elkaar zeg!
Ik ben vanmiddag ook al bezweken voor een oliebol. Probeer mezelf er maar niet meer schuldig over te voelen, hij zit er nou toch al in! Hoop dat je de avond goed bent doorgekomen :)?
Van morgen verwacht ik geen goede dag, maar ik heb besloten niet zo streng voor mezelf te zijn, dan ga ik me alleen maar rot voelen. Vanaf zaterdag er echt goed tegenaan te gaan!

Ja, ik ga stage lopen in Suriname! Ik studeer geneeskunde, dus ik ga daar een co-schap lopen! Ik ga voor 3 maanden! Wat heb jij daar gedaan?

Veel succes morgen! Ik ga je blijven volgen!
Groetjes!
December 30, 2010 om 15:59
Heyyy

Niet te streng zijn voor jezelf hoor :) Een oliebol hoort er toch wel bij op deze dagen vind ik. Morgen is er wéér een dag :)

Liefs danoontje
December 31, 2010 om 04:02
Haha, heb je de toastjes gister weten te weerstaan? Mijn vriend eet ook elke avond chips, nootjes of iets anders en dat vind ik altijd zo moeilijk! Maar vanaf 1 januari gaat hij ook op zn lijn letten, dus dat moet makkelijker worden.

Ja, vandaag niet al te streng hoor! Ik ga me niet meteen helemaal volproppen, maar een oliebol, appelflap en glas champagne moet kunnen hoor! Inderdaad, dan gaan we er zaterdag weer goed tegenaan.

Gaaf hoor, dat je daar zo lang hebt les gegeven! Volgens mij zitten er wel veel Nederlanders die daar een stage lopen, toch?
Ik heb nog geen huis geregeld! Ik heb net pas toestemming van het ziekenhuis en wil eerst een ticket boeken. Waar heb jij gewoond?
Tegen die tijd kom ik nog wel even wat tips bij je halen!

Groetjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan