Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 30, 2010

DanielleP1984 woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 32.04).

Afgelopen kerst gebeurde er iets bijzonders. Kerst is zo'n typische tijd waarbij je terugdenkt op het afgelopen jaar en zeker met de komst van de jaarwisseling liggen ook de nieuwe voornemens weer op de loer.

1 van mijn goede voornemens is afvallen en ook met Twirlen heb ik grote plannen, maar ik ga het nu over afvallen hebben.

Ik vroeg mezelf bij de keuze om af te vallen de vraag van zeg ik nu dat ik af wil vallen, omdat ik "er mee bezig ben" of omdat ik echt af wil vallen. Hieruit besloot ik dat ik echt af wil vallen. Ik ben pas goed ziek geweest en toen woog ik op een gegeven moment 79.9 en ik moet zeggen dat ik me daar (ondanks het ziek zijn) toch wel heel goed bij voelde.

Dus ik ben bij mezelf te rade gegaan hoe het kwam dat het eerst zo goed ging en nu niet. Zeker in de begintijd was ik druk bezig met het bijhouden wat ik wanneer eet en later het hele regelmatige eten met de juiste verhoudingen ook enzo, maar na mijn operatie lukte dat niet goed.

Nou eigenlijk is het niet de operatie, maar mijn nieuwe werk. En nee ik geef hier niet mijn werk van, maar eerst kwam ik op mijn werk aan, ging achter mijn bureau zitten en pas als ik klaar was met werken kwam ik er weer achteraan. Dan is het makkelijk om netjes te eten als je het juiste eten bijdehand hebt en zeker met een internetverbinding makkelijk bijhouden hoe en wat je eet.

Dus dat is iets wat ik weer op moet pakken. Regelmatig eten en bijhouden wat ik eet.

Uit mijn eerste dagboekje hier op de website:

Dagboek 19-10-09
Meten is weten...
Maar ik durf niet op de weegschaal te staan, ik durf niet mijn omvang te meten...

Ik ben echt een schijtluis om de waarheid niet onder ogen te zien...


Diezelfde avond ben ik op de weegschaal gaan staan en durfde ik te meten en te wegen. De angst voor de weegschaal is niet meer weggegaan, maar het meten dat doe ik niet meer en dat moest ik dus weer gaan doen.

Nu deed ik dat altijd via valtaf, maar er zijn nog vele andere middelen om je calorien bij te houden en ik ben gaan kijken wat makkelijk is.

Iedereen op mijn werk heeft een blackberry.
Iedereen sleurt die van hot naar her op en kijkt en werkt er constant mee.
Vervolgens zijn er vele applicaties voor waaronder eetdagboekjes, dus die heb ik gedownload en hou ik bij :D

Niet dat dan het eten mega gezond gaat, maar ik hou er wel extra rekening mee en ik weet tenminste wat ik eet :D en ik laat er absoluut makkelijker dingen door staan.

Kortom, ik heb absoluut de drive weer gevonden om af te vallen :D

Ik ga volgende week ook op zoek naar een andere sportschool, vlak bij mijn werk, zodat ik misschien dan vaker ga. Plus dat bij die sportschool een personal trainer inbegrepen is bij de abonnementskosten.

I will keep you posted!!!
:ny03::ny01::ny02:

:luv2:
:daniellep1984:

December 31, 2010 om 02:31
December 31, 2010 om 05:51
Hey jij lieve stralende meis ik kom jou natuurlijk ook VEUL HEIL EN ZEG'N INT NEIE JOAR.

Toewensen hahaah nee hoor vergeet jou niet echt niet dag meis enne wat je ook doet nooit opgeven he? enne ik hoop dat het oud en nieuw feest heel erg tof en gezellig wordt heb jij welverdiend vind ik

daaaaaaaaaaaaaaaaaag dikke knuff van Ennai xxx
December 31, 2010 om 07:29
Hoihoi, evt heb ik nog een eetdagboekje wat offline te gebruiken is in Excel. "Heidi67" gebruikt het ook. Nou ja, mocht je dat willen je weet me te vinden.

Verder natuurlijk :happynewyear08::aftellen02:
Onbekend
December 31, 2010 om 08:27
Hoi danielle,

Kom je even een gelukkig :happynewyear08: toewensen en dat het maar een gezond en mooi jaar mag worden. en dat we maar slank mogen worden meid.

:martinak:
December 31, 2010 om 11:18
:fijnejaarwisseling:
December 31, 2010, gewijzigd door Jennn op January 1, 2011 om 06:24
Heey,
Legally Blonde was hardstikke leuk, echt een aanrader :D

Fijne jaarwisseling!

Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat en dat je je motivatie weer hebt gevonden, wat een mooi positief dagboek om het jaar mee te beginnen :) Ik hoop dat je in het nieuwe jaar je doelen mag bereiken

:jennn:
January 2, 2011 om 02:27
:happynewyear04:

Dat je je dromen mag realiseren dit jaar.

Groetjes Mirjam
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan