Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

Lunatje woog op het moment van schrijven 147.00 kg (bmi: 54.65).

Gister begonnen om af te vallen met prodimed. Heb sinds een half jaar een baan in de zorg en ik merk dat mijn knieen aan het eind van de dag niet happy zijn. Omdat ik het werk wat ik doe me zo goed bevalt en mijn postuur niet echt past in de zorg ben ik gaan afvallen Ben zo benieuwd of het effect echt zo is als ik op papier heb zien staan.

Had me voor een 1e dag niet echt goed voorbereid, ik had geen rauwkost in huis dus heb ik het erg zwaar gehad.

's morgens een ontbijtshake met havermout kaneel en krenten. Pfffff kreeg het echt niet weg de havermout is een beetje korrelig en die structuur brrrrrr niet te doen voor mij. Na 5 slokken waarbij ik dus echt mijn neus heb dichtgeknepen om het weg te krijgen, het restant weg gegooid.

Als tussendoortje de sinaasappelshake mmmmmmmmmhhhhhhh lekkerrrrrrr.

Tussen de middag de kippensoep, zelfs met allerlei kruiden erin kreeg ik het niet op smaak. Dus ook hiervan de helft weg gegooid.

Tussendoor het bananentoetje dat ging wel en mijn dochtertje van 3 vond het ook wel lekker dus moest mijn toetje goed verdedigen .

En toen kwamen de boodschappen ..... Joehoe meteen lekker een radijsje en een zure augurk gepakt. Heerlijk even op iets kauwen.

Als avondeten de aardappelpuree en wat rauwkost.De aardappelpuree ging wel vond het erg machtig en kreeg het niet helemaal op.

'S avonds geknabbeld op een stengel bleekselderij.

Vond de eerste dag zwaar maar dat komt ook omdat ik nog moet uitzoeken wat ik wel en niet lekker vind. Heb ook veel last van hoofdpijn gehad en dunne ontlasting.

Op naar dag twee waarop ik straks wel even een pakje suikervrije kauwgom ga halen want heb een raar smaakje in mijn mond

En dat is dus vandaag....

Begonnen met een broodje. Die was best lekker heb er een stukje komkommer bij gegeten dit was goed te doen en het vult echt enorm.

Merk wel dat ik echt in de gaten moet houden dat ik op tijd een glas water moet pakken want dat wil ik nog wel vergeten.

Dadelijk om 10 uur weer een vruchtendrank shake. Ben benieuwd !

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan