Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

DappertjeDik woog op het moment van schrijven 74.50 kg (bmi: 27.36).

Hoi allemaal!

De weekenden blijven toch het lastigste. Als ik niet aan het werk ben denk ik constant aan eten. Als ik werk bedenk ik 's morgens wat ik ga nemen, vul het in in mijn WW-dagboekje en stop het in mijn tas. Meer is er dan niet, dus meer kan ik niet eten. Als ik thuis ben denk ik constant; heb ik trek? Wat zal ik nemen? Hoeveel punten is dat? Kan dat nog? Echt, ik kan maar beter werken.
Net een grote bak yoghurt met banaan op. Ik heb voldoende gegeten en toch heb ik trek in meer.. Straks maar even mijn tanden poetsen, dat wil wel eens helpen!
Dit weekend niet echt wat op de planning staan. Ik merk dat ik het lastig vind om met vriendinnen af te spreken, uit eten te gaan of te gaan stappen. De verleiding is dan zo groot.. Het gevolg is dat ik thuis op de bank zit en vroeg naar bed ga.. Hmm.. Toch wil ik zo graag doorzetten en vooral resultaat zien!
Het resultaat valt mij nu nog wat tegen. Ik ben benieuwd of er woensdag meer dan een halve kilo af is..
Ik ga een douche nemen, boodschappen doen en vooral vanalles bedenken om mijn dag mee vol te plannen.. De koelkast is nu wel erg dicht in de buurt..

Liefs!

January 31, 2011 om 12:15
Haai Roos,

Even een berichtje van mij. Het gaat hartstikke goed, al gaat het voor je gevoel niet zo snel. Gewoon doorzetten dan zou je in Bali super slank zijn haha:cool06:

:doittogether:

Xxx Sheil
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan