Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

Luna1983 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 29.62).

Roffel, roffel, roffel, 1 hele kilo minder! Ik ben alweer happy. Al moet ik toegeven dat het waarschijnlijk komt door het vele sporten, want heb me afgelopen week toch niet echt aan de shakes kunnen houden. Wel meestal ingeruild voor redelijk gezonde dingen, maar dan toch meer kcal en veel meer koolhydraten dan de shakes...

Voor volgende week dus het doel me echt aan de shakes en puddingen te houden, misschien is het dan zelfs wel iets meer! En verder natuurlijk net zo goed doorgaan met sporten! Wat verrassend is: ik begin het ook echt leuk te vinden. Ik heb zo'n energie na het boksen, ik hou van dansen/salsa en dan is de zumba natuurlijk ook alleen maar leuk en het rennen gaat steeds beter, waardoor ik er ook steeds meer plezier in krijg! Verder ben ik dol op mijn hond, dus wandelen met haar is ook zeker geen straf!

Vanavond mijn eerste echt carnavalsavond van dit seizoen: een dameszitting. VOor de mensen boven de rivieren: een avond alleen voor vrouwen met allemaal leuke optredens, hapjes en drankjes. Hapjes mag iedereen zelf meenemen. Dan morgenvroeg hopelijk nog een start2run lesje doen (ben al bij les 9!!) en morgenmiddag met een groepje met honden afgesproken een lange wandeling te maken. Nog wel wat leuke dingen op het programma staan dus!

Ik hoop dat het bij jullie ook allemaal goed gaat! Ik zal jullie dagboekjes in de gaten houden!

January 29, 2011 om 04:54
Je bent lekker bezig met al dat sporten, zeg! Ik las op de site van t Voedingscentrum alleen dat t helemaal niet zou helpen om af te vallen... Ga ik straks in mijn dagboekje wel even over schrijven! Maar toch, het is wel hartstikke goed om te doen!!
:joggendmannetje:

Die dameszitting klinkt gezellig. Succes om niet teveel te eten. Een beetje gezond kiezen dan maar, en als t kan niet teveel alcohol, want dan krijg je alleen maar meer zin in lekkere dingen!
:tipsy:

:eenfijnweekend: verder!
January 29, 2011 om 05:55
Vergeet mijn opmerking over t Voedingscentrum maar! Ik heb t nog een keer nagelezen, en t valt toch wel mee...
Er staat wel dat je niet meer af zou vallen als je erbij beweegt. Maar wel daat het helpt om het langer vol te houden. En bij de algemene tips staat wel "beweeg meer".
Gewoon lekker sporten dus!!

:dom:
January 29, 2011 om 06:45
Goedzooo! :D is leuk he, sporten, je raakt er echt verslaafd aan!! Boksen wat leuk, wil ik ook wel doen ;)Wat leuk dat het allemaal zo goed gaat! ik wou dat ik ook een hond had om mee te lopen :( Maar ik ben er niet vaak genoeg voor thuis, bovendien heb ik 2 katten haha. Maar ik ben jaloers dat je zo veel doet en t ook leuk vindt :) Als de woonkamer straks vri is ga ikook zumba-en!!
Hihi ik zal ook voor jou duimen!! Ik denk dat het wel goed komt hoor! :)
:youcandoit:!!

Jij oko een fijn weekend!
Liefs Renee
January 29, 2011 om 14:01
Heey, ja ik hoop het! Ik wilde weer een stukje nemen :$ maar nu doe ik het niet :)Ik had een tijd geleden een hondje gekocht voor de moeder van mn vriend, ik zag het ook een beetje als mijn hondje. Ik ging altijd met m naar puppycursus, en liet m altijd uit enzo, inderdaad ook afspreken met andere honden, elke avond van 7 tot 8 in t park haha. Maar nu is het uit, al ongeveer een jaar, en zie k m nooit meer :( Dat vind ik wel jammer.. Mn katten kunnen al niet met elkaar overweg haha. En ik heb nu een vriend ie best ver van me vandaan woont, dus als ik naar hem ga blijf ik daar n paar dagen, dat kan ik niet echt maken.

Maar ik woon nog bij mn ouders ;) Dus door de weeks kan ik t ook wel, maar in t weekend zijn ze beiden thuis, en dan is mn moeder vaak sport aan het kijken. Dus ik ben niet aan zumba toe gekomen vandaag :( Maar ik ben maandag vrij, en alleen denk ik :P Dus ik ga dan miss ff zunba-en, en misschien zwemmen denk ik. Ik ga nu naar de bios wandelen ;)

Succes morgen!

Groetjes
January 30, 2011 om 08:45
Hoi!

Het gaat goed bij jou zie ik! Goed hoor dat je ook zoveel kan sporten. Mij lukt dat echt niet.

Dat Start2Run is bij het kralingse bos (rotterdam) om half 10. Nog steeds vroeg maar de vorige keer vond ik het wel lekker (moest wel even wennen ;)).

Deze week is er bij mij niet zoveel af. Ben vandaag stiekem op de weegschaal gaan staan en ben nu 0,2 kilo kwijt. Morgen misschien nog wel iets meer. Maar ik had het verwacht; ben altijd zwaarder als ik ongesteld ben. Hopelijk zie ik volgende week wat meer resultaat!

Heb je je nog een beetje kunnen gedragen gister ;)

Liefs Stephanie
Onbekend
January 31, 2011 om 07:28
haim

Klinkt gezellig zeg. Is je weekend leuk geweest, gezellig gehad met al die meiden/vrouwen?
Vind het wel knap van je, zo met die shakjes.
Liefs Lianne
Onbekend
January 31, 2011 om 08:01
He meid,

Wat heerlijk dat er weer een kilo af is! Fijn he als het sporten je dan ook daadwerkelijk resultaat. Echt knap van je dat je zo goed gaat met het hardlopen. Ik kan dat dus echt niet. Moet ook eerlijk zeggen dat ik als kind al een hekel had aan hardlopen en die mening heb ik sindsdien nog steeds niet bijgesteld hahaha.

Hier een beetje een baaldagje. Heb me van het weekend echt misdragen qua eten. Ook nog eens aan de alcohl gezeten, dus ik durf voorlopig niet op de weegschaal te gaan staan. Echt zonde, ik weet het, maar ik kon het niet laten.

Ik zou zo graag willen dat ik wat sneller afviel. Maarja dat gaat nu eenmaal niet. Dus ik moet niet zo bij de pakken neerzitten. Maarja makkelijker gezegd dan gedaan...
Komt goed, vandaag alweer goed mijn best gedaan, vanavond ook weer trainen. Dus we zetten gewoon door.

Hoe was je carnavalsavond geweest? ik heb er ook weer zin in dit jaar! gelukkig ben ik de zaterdag en zondag met carnaval wel vrij. Dat is bij ons altijd maar de vraag... Dus gaan er een mooi feestje van maken!!
Succes deze week!!
Liefs Ineke
January 31, 2011 om 09:29
Hey meid,

Jij gaat lekker lees ik, goed zo! Nog even en je bent me gepasseerd wat betreft het lopen. Heerlijk he als hetvlotjes gaat, en wat baalde ik afgelopen weekend dat ik niet kon vanwege mijn griep...zal ook nog niet voor meteen zijn, vrees ik want al gaat het wel iets beter, toch ben ik nog niet helemaal opgeknapt...

Dus loop maar lekker voor mij bij, ok?

Succes weer deze week!

:talantha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan