Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

Ellebel2 woog op het moment van schrijven 85.90 kg (bmi: 26.22).

Zo, ga iedere week maar nieuw dagboekje maken en 1x per week gegevens invullen, anders word ik er gek van.
Vanmorgen 85.9 en dat is sinds het begin dat ik met Herbalife begon (vorige week vrijdag 21 januari) 1,3 kg minder. Mooi resultaat. Heb hoegenaamd geen honger gehad, wel lekkere trek, maar dat heb ik op een enkele keer na kunnen weerstaan. Herbalife geeft me in ieder geval voldoening om niet de hele dag aan eten te denken en te lopen snaaien!
Ben ook al 4 cm op mijn taille kwijt (mijn probleemzone), dus dat is niet verkeerd! Zit nog steeds in de gevaarlijke hoek (boven de 80 cm) maar het gaat in ieder geval de goeie kant op. Volhouden dus maar. Ook al drie keer fanatiek gesport op de sportschool, morgen misschien weer een duinloop maken. Kon gisteren 10 minuten aan een stuk op de loopband rennen, en buiten gaat altijd nog veel beter vanwege de zuurstoftoevoer.

January 29, 2011 om 12:05
Hallo! :hello:

Moet er altijd zo om lachen dat jij vindt dat ik zo veel eet. Dat valt best mee hoor! Ik denk vaak hetzelfde als ik lees wat jij op een dag op hebt. En nu is het natuurlijk wel zo dat ik al weken geen snoep, koek, chips of andere snacks eet. En als ik uit eten ga eet ik geen of weinig friet/rijst maar wel zoveel mogelijk sla & groente. Dat eet je thuis toch ook? Soms een voorgerecht, maar meestal niet en als we iets nemen, meestal soep. Telkens koffie na. Ik smokkel alleen af en toe met een koekje. Tijdens de maaltijden eet ik dus niet echt weinig, maar ook niet echt veel. En als ik echt heel veel honger heb, neem ik iets, maar ik probeer dan wel een verstandige keuze te maken, zoals fruit of een cracker met pindakaas. Hoop dat dat vult & tegelijkertijd nog voedingsstoffen geeft (vezels!). En de suikers in een sinaasappel lijken me gezonder dan die in een reep. Heb vorige week een Atkinsreep geprobeerd en die zijn best lekker, maar in zo'n reep zitten net zoveel koolhydraten als in een sinaasappel. Dan kun je toch net zo goed een sinaasappel nemen??? Maar goed, genoeg daarover. Je zou er bijna honger van krijgen! :haha:

Fijn dat er bij jou 1,3 kilo af is dankzij de Herbalife. Ik heb een schommelweek & weegschaalperikelen, dus ik kijk maandag wel wat het uiteindelijk geworden is! Heb vorige week mijn taille ook weer eens opgemeten. Op de navel, dan meet ik tenminste elke keer op dezelfde plek en weet ik dat de waarden kloppen. Andere cm's meet ik niet, omdat ik weet dat een stukje hoger of lager meten een paar cm verschil kan maken en dan hou je jezelf voor de gek. Blij met een dode mus. Of het valt tegen, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is, maar dat je gewoon op de verkeerde plek meet tov de week ervoor.

Sporten wil hier nog niet zo. Op dat gebied moet ik mezelf echt nog oppeppen. Maar als ik nu wat meer ga sporten, heeft dat natuurlijk ook weer een positief effect op het afvallen.

Oh ja, je wilde weten wat ik mezelf ontzegd heb. Nou, ik heb dus al een paar weken een zak krakelingen (koekjes uit kerstpakket) in huis & sinds gisteren een 4-pack Mars (uit een Emté boodschapenpakket). Dat loop ik mezelf de hele tijd te ontzeggen. Best moeilijk!!!! :pfff:

Prettige zondag! Groetjes,

:floortje36:
January 29, 2011 om 12:06
eh.. boodschappenpakket dus. Geen schapen gezien tenminste! :grinnik:
February 2, 2011 om 05:54
Hoi Ellen,

Gaat het nog goed met je afvallen met Herbalife?
Je schreef dat het goed te doen is en je hongergevoelens mee vallen, nou ik kan me er helemaal niets bij voorstellen.
En ook nog zo fanatiek aan het sporten, ik neem mijn petje voor je af.

Ik plaats ook maar eens per week een berichtje hoor, het kost mij ook veel te veel tijd om het elke dag te doen, ik wil ook nog zoveel andere dingen doen op een dag, mail checken, hyven, spelletje op hyves etc.


Succes de komende week.
groetjes Niesje
February 2, 2011 om 13:24
Hallo! :hello:

Soundos verdacht ik voornamelijk na aflevering 1, daarna eigeniljk niet meer. Anna heb ik eigenlijk nooit verdacht, weet niet goed waarom. Een goede tip om de mol te vinden: 'follow the money'. :moneymoneymoney: Oftewel: wie houdt het meeste geld uit de pot of probeert dat? Daarom kon Miryanna ook niet de mol zijn, dan had ze nooit Beatrix goed geraden. En Jan ook niet, want dan had ie met die hooibalen geen geld binnengebracht. En Karin volgens mij ook niet omdat ze op Bea stemde als foto om te gaan plakken en Cruyf & Pieter-Jan Hagens verwierp. Dat bleek later veel lastiger te plakken èn raden geweest en een mol weet wat er komt, dus die zou voor moeilijk gegaan zijn. En Karin wees ook eerst de goede muurschildering aan. Wat is het toch een heerlijk programma hè? Morgen weer! :whoepie:

En jij met je vunzige gedachten! :bah: Ze had het gisterern al uitgebreid over een nieuw aan te schaffen telefoon gehad hoor! :tonguit:

Ik vul mijn eetdagboek gewoon in in een schrift. Heb dat hier wel eens geprobeerd, maar dat vond ik zo tijdrovend. Dat doe ik dus niet meer. Elke dag een nieuw dagboek en mijn gewicht noteren, wil ik wel proberen. Elke dag bij alle buddies langs red ik niet. Je hebt dus geluk dat ik nu net achter de computer :koffieachterpc: zit en redelijk bij ben met mijn buddieberichten!

Hou je de Herbalife nog een beetje vol? Nog steeds geen last van hongeraanvallen? En heeft het ook een positieve invloed op je suikers? Wanneer heb je voor het laatst gewogen, je weegt je toch nog wel elke dag? Gaat het lijntje nog steeds omlaag?? Ik ga toch nog maar even lekker op mijn manier door hoor. Ben verre van ontevreden. Lig ruim een maand voor op schema, dus wat wil je nog meer??? Fijn die speling. Hoef ik niet meteen in de stress te schieten als ik wat langer blijf schommelen. Al wil ik nu echt wel een trapje lager hoger. De 96+ heb ik nu wel zo'n beetje gezien. Tijd om nieuwe horizonten te verkennen! :grinnik:

Groetjes,

:floortje36:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan