Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

Happylove woog op het moment van schrijven 103.70 kg (bmi: 36.74).

:halloallemaal:,

Na een paar zware dagen eindelijk even tijd om m'n dagboek bij te werken en de nieuwe dagboeken van m'n buddy's te lezen.

Ik weet niet of ik het al eerder verteld heb, maar momenteel liggen mijn ouders in scheiding. Na een huwelijk van 32 jaar hebben ze besloten om niet samen verder te gaan. Alhoewel ik helemaal achter hun beslissing sta, zijn de laatste dagen toch wel heel zwaar geweest. De reden waarom is dat je er toch wel veel mee bezig bent. Mijn moeder zit er behoorlijk doorheen omdat hij de laatste maanden nog thuis is geweest en dan besteed je toch wel meer tijd aan het troosten en extra aandacht geven aan je moeder. Daarbij heb ik ook een jongere broer die nog bij hun in huis woont en die neemt dan ook veel van mijn aandacht op. Dit weekend verhuisd mijn vader naar zijn nieuwe huis aan de andere kant van het land en wij (mijn vriend en ik) zijn gisteren al aan het helpen geweest om hem te verhuizen. Mijn moeder is voor het weekend bij haar zus gaan logeren en mijn broertje bij ons, om deze laatste dagen dat hij bezig is hier niet mee geconfronteerd te hoeven worden. Vandaag helpt een broer van mijn moeder hem met een deel verhuizen en dan hoor ik aan 't eind van de dag van mijn oom hoe het ervoor staat, en of ik morgenochtend mijn vader toch maar moet gaan helpen. Het belangrijkste is dat we ervoor zorgen dat hij echt maandagochtend (want dat is de bedoeling) voor de laatste keer de deur achter zich dicht trekt en mijn moeder dan 's middags thuis kan komen en hij weg is. Mijn moeder zit er zo doorheen dat als hij er dan toch nog is, dan hebben we denk ik een echt probleem. Dus jullie begrijpen 't al, 't is een beetje hectisch hier de laatste dagen met overleggen, afstemmen etc. Maar wat heb ik verder gedaan....:uhm:

Ik heb me ondanks alle omstandigheden wel goed aan m'n eetpatroon kunnen houden, 't enige waar ik niet aan toe ben gekomen (ook omdat ik echt zo moe ben van alles :poeh: ) is het sporten. Afgelopen woensdag heb ik meegeholpen met het kinderfeestje van 't neefje van mijn vriend (acht kleintjes van rond de vijf :doof2: ), donderdag nog even snel naar de uitverkoop van de V&D geweest,(vier !!!! :grinnik: rokjes gekocht)logeerkamer klaargemaakt voor onze loge, de grote boodschappen gedaan en weer een overleg met de buren gehad over de verbouwing.
Gisteren dus een gedeelte van de spullen van mijn vader verhuisd naar Zeeland, vervolgens mijn oom (een andere) te eten gehad en met hem naar het ondernemingsplan van zijn nieuwe bedrijf gekeken. Daarna zijn we naar het feest van een andere oom gegaan die 50 werd. Nou jullie begrijpen. Toen ik me om half 1 naar buiten sleepte daar, kon je me opdweilen.:-)

Nu zijn we eindelijk in het weekend beland (over de helft van onze superdrukke dagen ) en zit ik lekker achter de pc met m'n kiwi en appel te genieten van een sonjaweekmenu lunch.

Ik ga even langs de dagboekjes van mijn buddys, maar iedereen alvast een heel fijn weekend!!!

liefs Happylove

Onbekend
January 29, 2011 om 14:11
Meid, meid wat een week heb je gehad!
Erg verdrietig dat je ouders na al die jaren uit elkaar gaan. Natuurlijk is dat voor jullie, de kinderen niet makkelijk. Ook al sta je achter de beslissing.
Wat heb je veel werk verzet de afgelopen dagen voor je familie, je bent een fantastische hulp voor ze! Vergeet ook niet aan jezelf te denken. Neem je rust.
Nog een groot compliment voor het feit dat je je aan je eetpatroon hebt gehouden, dat hadden veel mensen je absoluut niet na gedaan!

Heel veel sterkte meis.

liefs,

Daan
January 31, 2011 om 14:58
Hey meid,

Wat een vervelende week heb jij achter je zeg...
Heel veel sterkte deze week:genieten:

:hug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan