Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

Geschreven door Elvira1975

Nou vandaag ging het bijna goed... vanochtend gewogen en ik ben er niet blij mee. Ik ga het ook niet invoeren want ik weeg op woensdag maar ik was er goed pissed over!
Het is logisch ik heb teveel gesnoept en ik zit in m'n moontime, maar toch voelt het niet lekker. Ben net een uurtje met de hond gaan trainen. Mooi hoe zo'n briard je toch weer feilloos weet aan te voelen. Maar goed ik heb hard gewerkt en gewonnen en da's wat ik de rest van deze week ook weer ga doen. D'r is werk aan de winkel ik laat niet meer over me heen walsen door mijn innerlijke saboteur. Vandaag begon goed, ik was bewust bezig maar rond een uur of 4 heb ik me vergrepen aan twee handen vol spekkies.. voordeel dat de zak nu bijna op is en ik best misselijk ben maar grote nadeel is dat ik nu al weer pieker over het avond eten. Het liefst brood om te compenseren maar zo werkt dat niet weet ik met mijn verstand. Dan kom ik vanalles te kort en gaat mijn lijf roepen om eten rond 8 uur.
pffff nou ik ga maar eens aan de rijst met groente en iets van vlees erbij dus.. aan de slag. :rotbui2:

February 6, 2011 om 14:26
Hoi,

Ja erg he dat je die slechte gewoonte niet kunt stoppen, waarom nu niet 1 spekje. :lekker:Heb ik ook heel erg. Nee niet een klein beetje chipjes, nee die hele zak moet op! Ik heb dat ook alleen als manlief weg is en ik het huis voor mezelf heb. :genietenvaneten:Ga vanaf nu proberen om in ieder geval meer iets te doen in de avond. Iets gezellig, waardoor ik niet zit te eten. Ik was ook erg bang van de weegschaal.:bang: Had al 3 weken niet gewogen. Gelukkig voor mij was de weegschaal wel lief voor mij. Als ik hartstikke goed bezig ben voor mijn gevoel,is er meestal niets af , maar nu viel het dus een keertje wel mee. Ga ik maar eens vaker doen. Meer op mezelf vertrouwen en wat minder met die cijfers bezig zijn.
Gewoon weer verder gaan. We moeten die balans vinden!!!
:dancing:
Groetjes Annemieke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan