Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

Heleen1977 woog op het moment van schrijven 92.00 kg (bmi: 32.21).

Hallo,
Ik moest vandaag 2 x wegen voordat ik mijn ogen geloofde: was weer 0,9 kg kwijt!!! Dit gaat echt super snel en hoewel ik weet dat het niet zo snel door blijft gaan, dat ik straks ook wel een keer stil zal blijven staan is dit natuurlijk wel een vliegende start zeg!!!

Ik mag dan ook best trots zijn op mezelf als ik zeg dat we vandaag bij mijn ouders zijn geweest en daar ook zijn blijven en dat iedereen aan de patat zat maar dat ik heel trouw bij de kokommer, bleekselderij bleef. Ik had van afgelopen donderdag nog de shoarmagehaktschotel over (zie recept op www.previtas.nl/forum) dus dat kwam me heel goed uit. had ook nog eieren omwikkeld met runderrookvlees. kon niet echt zeggen dat ik wat gemist heb vandaag. Dus ik ben zeer tevreden met vandaag!

Hoe ging het met jullie?
kuzzzz

January 29, 2011 om 15:58
Goed idee, ik ga nog even eitjes koken :-) Waarom mag je geen Huba Buba van Chrissy? Ga je knallen met die grote bellen? Dat kun je inderdaad beter niet doen :-) Je valt wel lekker af!! Op welke manier doe je dat??
Ik sta al bijna een jaar op hetzelfde .... maar ben wel 12 % vet kwijt geraakt in dat jaar en heb dus veel meer spieren dankzij het lopen :-) Ik ben nu af en te stukjes aan het hardlopen, maar nog niet zo lang achter elkaar, dan weer even gewoon lopen, dan weer een stukje hardlopen ... Nou ja, heb nog ruim een jaar tot de marathon 2012 :-)
Jij hebt natuurlijk veel meer ervaring in hardlopen.
January 30, 2011 om 06:15
@Chris:
Ik zal idd van de huba bubba afblijven. Ik gisteren je raad opgevolgd en heb dus de suikervrije variant gekocht. Ben wel superblij met het resultaat en heb nu ook echt het idee dat ik het nu ga redden.

kuzzz
January 30, 2011 om 06:17
@Steef:
Ik mag geen hubba bubba omdat daar suiker in zit maar het de suikervrije al gekocht.

Ja ik moet ook weer beginnen met serieus bewegen want anders halen we die halve marathon nooit. Was een halve marathon toch????

Ik vind het al heel knap van je hoor dat je lichaamsvet met 12% gezakt is. je hoeft het niet altijd in de kg's terug te zien maar kan natuurlijk ook op deze manier.
kuzzz
January 30, 2011 om 10:46
Top zeg van die visstick hoe onbenullig het misschien ook lijkt je hebt wel een prestatie geleverd!!! Groot gelijk dat je trots bent!

Toi toi toi voor komende week!

Groetjes,
Angela
January 31, 2011 om 08:28
Hoi Heleen,

Ja die buddies zijn echt een uitkomst. :braaf:

Ik ben ook blij dat ik de afgelopen weken een aantal buddies heb kunnen toevoegen. Want ook al doe je het niet voor hen, tis leuk om goed nieuws te vertellen. Daarnaast is het fijn om in moeilijkere tijden een uitwijkbasis te hebben dat anders is dan eten (lees: snaaien).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan