Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 29, 2011

MissDik woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 21.95).

WOW! Geen moeite meer om van snoep af te blijven :)
----

Geen:
Aardappelen,
pasta,
rijst,
brood,
Suikers,
Fruitsappen en zoete vruchten <<< JEEJ MANDARIJN MAG WEL ^^
Alcohol


Jeej, wat moeilijk, ging vandaag naar de Jumbo,
nou kon helemaal niks echt niks vinden waar minder dan 5 koolhydraten per 100 gram in zaten, gewoon niks.. wat moet ik dan niks eten ?? dacht het niet..
Nou, blijf dan maar bij ei eten.. als ik thuis ben tenminste, daar zitten geen koolhydraten in.. hmmmm en verder??

het gaat niet snel genoeg:--(January 30, 2011 om 03:59
( wat je natuurlijk ook kunt doen, is die nougat weggeven, of weggooien. Dat is wat ik waarschijnlijk had gedaan... )

Mijn weekendje is ook rustig, heb de komende maanden niet echt zin of tijd om uit te gaan. Geen zin omdat het zo koud is buiten en geen tijd omdat ik over 3 maanden al examen ga goen! Brr ik krijg rillingen als ik er aan denk, ik heb het echt zo bizar druk de komende tijd. Maargoed, de weekendjes zijn om op de laten van de zware week haha~

Leuk zo'n pony trouwens! Ik denk dat ik over een paar weekjes ook maar weer naar de kapper ga, en er wat laagjes in laten knippen. Ik draag het nu nooit meer los omdat t er niet uit ziet zo hahah ;)

Goede tussendoortjes zijn trouwens groente en fruit, gekookt eitje, soepje, rozijntjes/handje noten en cottage cheese

xx
G16
January 30, 2011 om 05:13
Hoi hoi!

Bedankt voor je reactie!
Mijn BMI is goed, dat klopt, maar ik ben zelf niet tevreden. Eigenlijk nooit geweest. Ik wil ook leuke kleren dragen zonder dat hier en daar een vetrandje over heen hangt. En mn benen, dat zijn echt mijn haatpunten!

Maar bedankt voor je complimentje!:) Ik ga even jouw profiel doorspitten! (A)!

Geniet van je zondag!

Liefs
G16
January 30, 2011 om 05:31
Haha arme wij! Maaaaaar we komen er vast wel een keer!:)
Ik zag laatst een foto van 4 a 5 jaar terug, en toen zat ik al met mijn hand voor mn buik. Zo lang ik me herinner wil ik al slank zijn. En als ik dan verschillende succes verhalen op valtaf.nl lees, dan denk ik, als zij 't kunnen, kunnen wij het ook!!

Het duurt nog even voordat het zomer is, dus dat betekent dat wij ook nog heel lang de tijd hebben om aan ons te sleutelen! We can do it!!!!
G16
January 30, 2011 om 09:31
Ik heb naar mijn bmr gekeken, en ben daar onder gaan zitten qua kcal. Ik wil net boven de 1000 kcal zitten. Dat klinkt moeilijk, maar dat is 't totaal niet. Je moet opschrijven wat je eet. 't Liefst van te voren. Dan is 't makkelijker om daar aan te houden.

Ik weet niet of je sport? Want dat helpt ook natuurlijk. Ik sport niet fanatiek momenteel. Maar ik kan er ook niet goed inkomen.

Bij mij helpt 't om in de stopweek van de pil te beginnen, ik heb dan totaal geen snoepzin etc. Als je dan een goede week hebt, dan gaat 't daarna gelijk stukken beter!!

Hoop dat je hieraan iets hebt..

Liefs
G16
January 30, 2011 om 09:52
ahja oke, nee dan houd 't op!

Kijk maar uit!

Welke sport doe je?
January 30, 2011 om 16:53
Hey!

Ja dat zijn wel goede opties, eet ik ook meestal, de laatste tijd ook soms gewoon een pakje sultana als ik heel de dag weg ben, is makkelijk.

Zelf ben ik niet zo;n voorstander van eiwit/koolhydraatarme dieeten, zorgen dat je je levensstijl aanpast naar een gezonde is het belangrijkste en uiteindelijk ook het beste vol te houden. Heeft voor mij op d elangte termijn het beste gewerkt..

Ik sport zo;n 3uurtjes in de week, op dinsdag en zaterdag sportschool ( kreachttraining of sportles) en op donderdag ballet.. van de zomer had ik 3x per week in de ochtend krachttraining gedaan, dat werkte ook erg goed.

xx
January 30, 2011 om 16:54
EN ja mn bmi hihi, ik moet nog wel zeker een kilo of 5 afvallen wil ik onder de 18 komen hoor ;) maar ik blijf gezond, ookal moch tik ooit 50 kilo wegen dan heb ik dat niet op een ongezonde manier gedaan ( daar ga ik nu dan wel van uit hihi ;) x
January 31, 2011 om 09:12
Heb ze gezien! Kom even naar de chat :)
January 31, 2011 om 10:59
Chat deed een beetje raar, maar ik heb nieuwe foto's geplaatst. Hopelijk kun je vooruitgang boeken de komende weken. You can do it!

x

Steph
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan