Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Jane2000 woog op het moment van schrijven 85.40 kg (bmi: 30.62).

:hallo5:

Zo er zijn dan maar een paar ons af maar mij hoor je niet. Mijn stoelgang ligt sinds het weekend bijna stil dus ja. Maar dat weerhoudt mij niet om door te gaan.
Ze zijn er intussen achter dat onze dochter ADHD heeft en nu moeten we naar de kinderarts voor medicatie, daar kunnen we pas over 4weken terecht. Ik heb ook gelezen en hoort dat het eventueel aan voedingsstoffen zou kunnen liggen dat geloof ik ook wel maar dan moet ik mijn dochter 1,5jaar op dieet zetten en dan mag daar dus ook totaal niet vanaf wijken dus niks buiten deur of feestje. Ze wordt zaterdag 11 dus ik denk niet dat het nu gaat werken. We willen nu eerst rust voor ons en haar en als ze door haar pubertijd heen is kunnen we wel opnieuw kijken en dan is ze misschien wel tot rede vatbaar want nu heeft ze zoiets ja hallo dan mag ik straks misschien nooit meer friet of zoiets. We zullen het allemaal wel zien eerst het een dan het ander.

=buddy=

February 16, 2011 om 07:23
Hoi Jane,

Zo dat is heftig dat je dochter ADHD heeft.
Maar er zijn ook medicijnen voor hoor, heeft mijn buurjochie ook en daar gaat het heel goed mee,kreeg ook de diagnose met 10 jaar en is nu 15,maar een superlieve puber.

Balen dat je stoelgang zo waardeloos is.
Maar dat scheelt starks wel weer in gewicht,als het eenmaal weer op gang is.

:nana69:
Onbekend
February 16, 2011 om 14:01
Hoiiiiiiiiii, ;)

ADHD, pffffff heb het zelf ook gehad op die leeftijd, het waren toen mbt ADHD even iets andere tijden dan nu, klinkt heel oubollig, sorry, ben pas 28 maar het is wel waar. Ik heb ook een hele tijd medicijnen ervoor geslikt (ritalin), is ook niet ideaal kan ik je vertellen. Ik had heel veel hoofdpijn, mocht geen auto meer rijden, en je mag er niet mee zwanger worden. Nu begrijp ik natuurlijk maar al te goed dat die laatste 2 totaal, nog geen, betrekking hebben op jullie dochter van 11, maar dat had het op mij toen der tijd ook niet.... Ik ben ermee gestopt en ik heb het goed in bedwang. Aan mij merk je het nog als ik heel erg enthousiast over iets ben, en ik kan nog redelijk impulsief zijn, en af en toe nog me concentratie problemen, maar de rest ben ik aardig overheen. In ieder geval heel veel sterkte ermee, helaas, zal je dat nodig hebben............sorry!

Ik heb ook zo last van me stoelgang, was laatst bij de huisarts en ik heb er wat voor gekregen, Movicol heet het geloof ik. Helpt opzich wel. Alleen heeft het bij mij te maken met het veel vuldige gebruik van bloedverdunners op het moment, misschien kan jij dat ook krijgen?

Sterkte ermee en :yougogirl:

Lieselot
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan