Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

MissFitness woog op het moment van schrijven 58.20 kg (bmi: 21.38).

Kan iemand mij uitleggen hoe het mogelijk is dat ik ondanks na extra sporten en extra streng letten op mijn eten toch een halve kilo ben :aangekomen2:

Het lijkt wel of mijn lichaam gewoon niet wil dat ik onder de 63 kilo kom. Nou ben ik vorige week natuurlijk wel in totaal 2,5 kilo afgevallen (wel na eerst 1,5 kilo te zijn aangekomen)het was toch leuk geweest als ik in ieder geval gelijk gebleven was.

Deze strenge aanpak heeft dus duidelijk ook geen zin dus ga ik maar weer op de normale manier verder. Lekker sporten en gewoon normaal eten (i.p.v. 800-1000 cal. toch maar weer 1200-1500 cal.)

:groetjes3:

Zometeen nogmaals naar de sportschool, vanochtend al een Zumba-les gehad en dadelijk nog een uurtje fitness. Als ik nou niet afval dan weet ik het niet meer.
Op naar de 62!!!!

February 16, 2011 om 09:55
Hoi Ina,

Je hebt gewoon spieren gekweekt en die zijn zwaarder dan vet (zou ik dan zoveel spieren hebben??? Echt nie! Heb weinig allergieën alleen eentje voor bewegen).

Leuk dat je me bezocht hebt. Jij hebt dus ook zo'n aansteller van een hond. Ook iets Jack Russel achtigs? Want de mijne jankt ook veel... als hij zijn avondeten wil, als wij een toetje aan het eten zijn en ga zo maar door. Als ik uit mijn werk kom 's middags... dan moet ik hem mee naar buiten nemen voor de herrie want hij jodelt het hele huizen blok bij elkaar.

Ach ja, hij wordt van de zomer drie, gemiddeld worden mijn honden 15 dusse.. pffft. Maar ik hou echt veel van hem. Ik zou nog eerder overwegen mijn vent aan een boom te binden dan mijn hondje :haha:.

:oy:
Onbekend
February 16, 2011 om 12:58
:hallo5:,
Dank je wel voor je reactie. Je bent teleurgesteld natuurlijk, maar weet je het komt vast allemaal goed, kan aan zoveel dingen liggen zoals hierboven aangegeven. Je hebt al een super prestatie geleverd en bent er zo goed mee bezig, alle respect hoor :super!:.
De laatste loodjes zijn meestal het moeilijkst he?
Een fijne week en :thinkpositivealways: dan komt het zeker goed!!
:heelveelsucces:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan