Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

AnnaBel76 woog op het moment van schrijven 92.50 kg (bmi: 31.63).

Dat is dan weer lekker, wat is dit voor site?? Heb een heel stuk getypt en dan valt het zomaar weg:datmeenjeniet: Dus maar vrolijk overnieuw beginnen.

Vanmorgen en gisterenmorgen mezelf goed afgemat in de sportschool, de kilo's lijken er weer vanaf te vliegen terwijl ik niet veel anders doe dan de afgelopen twee weken. Maar ben er erg blij mee en het is natuurlijk supermotiverend!

Zaterdag een dagje in de bediening van het restaurant aan het werk, dus dat wordt ook acht uur lopen en tillen. Leuk hoor, mijn oude werk voor een dagje.

Vanmorgen heb ik een spijkerbroek van twee zwangerschappen geleden gepast en zes weken geleden kreeg ik deze broek tot mijn knieën, nu al over mijn billen. Ik denk nog zeker 10 kilo kwijt te moeten wil de broek weer lekker zitten, maar hij kan verder omhoog. (nog lang niet dicht overigens!!) Zal er van de week even een foto van maken, het is leuk als de broek dan op een gegeven moment weer dicht kan. Modelletje jaar kruik, dus geen gezicht, maar ga hem zeker dragen deze zomer.

Snel de meisjes van school halen,

groetjes van een drukke, blije AnnaBel

February 16, 2011 om 07:47
FFies gauw ik moet zo werken lekker hoor zoals het bij jou gaat!!!

gezellig ook je berichtjes hou ik wel van!!!

Ik snapte gisteravond ook in ene waarom de ramen gelapt moesten worden en de badkamer schoon moest vond het ook al raar......maar ja :ongi2: had het kunnen weten.

Ik ben gek op bleekselderij het is ook nog vochtafdrijvend dus met die rooie vlag in aantocht ook altijd lekker!!!! Het is wel een hele uitgesproken smaak je moet er van houden....maar ik hoor het wel wat je er van vondt.

Fijna dag en tot gauw

Natalie
Onbekend
February 16, 2011 om 08:28
Hallo A
nnabel,
Bedankt voor je bezoekje aan mijn site. Ben jij in korte tijd zoveel afgevallen? Hoe heb je me dat geflikt? Ik zie de kilo's voorbij razen bij jou, maar wel in de goede richting. Bij mij gaat het niet zo goed op dit moment, maar het woord opgeven ken ik niet meer.
Ik wensje veel succes verder!
Groetjes van :dagkilo:
February 18, 2011 om 02:26
Hai hai AnnaBel,

Bedankt voor je berichtje, het was heel gezellig op de HHbeurs naast de gebruikelijke onzin ook leuke dingen gezien. Het was natuurlijk ook heerlijk met mijn collega de hele dag rond te hobbelen en te flauwekullen heb me verder netjes gedragen en een lekker broodje bij La Place gehad en voor de rest wel wat geproefd maar toch weer een ons eraf vanmorgen hahaha.

Maar zo hard als jij gaat ongeloveloos :wtf: helemaal super!!!!!
Kan je hoofd het allemaal bijhouden???

FIjne dag en een fijn weekend alvast!!!

Groetjes Natalie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan