Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 27.27).

Ja hoor, daar is ze weer :)
Wat leuk zo'n fanclub :knipoog:

Het afvallen gaat langzaam maar zeker, de verrassing van vandaag was dat een spijkerbroek die mij al een tijd vanaf een stoel verwijtend aan hing te kijken ineens weer soepel om mijn heupen viel! Misschien kwam het door de wat strakkere broek, maar toen één van mijn wandelmaatjes ook nog vroeg of ik was afgevallen, toen was mijn dag helemaal weer goed :):):)

We hebben vanochtend indrdaad weer een heerlijke wandeling gemaakt van 2,5 uur, ditmaal in de boswachterij Gieten-Borger. Het is geen bestaande route, we hebben een aantal paaltjesroutes en een stuk Pieterpad aan elkaar geflanst. Eén van de mooiste stukjes van deze wandeling vind ik het stuk langs het Anderense Diepje. Je loopt daar tussen de natuurgraslanden door waar 's zomers kudden koeien grazen, compleet met kalfjes en stieren. Nu stonden de koeien nog op stal, maar het blijft een mooi paadje, met oude kronkelige eiken, een kronkelend beekje, en de Rolder toren in de verte. Je gaat hier diverse malen over het schrikdraad d.m.v. behoorlijk hoge overstapjes. Een omgewaaide boom was precies op één van deze overstapjes terechtgekomen. Dat werd dus klimmen! Je kon er alleen overheenkomen door schrijlings op de boomstam te gaan zitten, alsof je op een paardenrug zat. Dit soort hindernissen maken voor ons de wandeling alleen maar extra leuk. Verder hebben we een beetje de bosrand gevolgd, en daarna dekronkelpaadjes door het bos uitgezocht, veel leuker dan de brede paden. We zagen mooie mostapijten, en ook een stuk waar ze na een storm in de jaren 70 alle omgewaaide bomen hebben laten liggen. Dit ziet er nu uit als een soort reuzen-mikado, ook weer overdekt met een laagje mos.
De katjes bloeien, de spechten roffelden, het voorjaar komt eraan!

Jolijt

Onbekend
February 16, 2011 om 13:50
Haha, ik heb het maar druk met het lezen van al jouw dagboeken!:knipoog2:
February 17, 2011 om 11:31
Kijk, dat is nou wel heel leuk, dat anderen nu resultaat gaan merken van al je inspanningen! Ik wacht op de dag dat iemand dat tegen mij gaat zeggen, maar 4 kilo is nog niet zoveel :)

Ik heb je hele verhaal over je bedrijfje gelezen, met veel belangstelling. Zo te horen doe je je werk goed :) Misschien moeten we maar eens in PBtjes babbelen :)

Lekker weertje was het vandaag, he?
Onbekend
February 17, 2011 om 12:45
Wat heb je weer mooii geschreven. Ik heb me voorgenomen om zaterdag maar eens een van jouw routes te gaan lopen. Ik heb vandaag de hele dag gewerkt en ook morgen moet ik nog even naar kantoor. Wij hebben zelf ook een financieel advieskantoor. Normaal ben ik op vrijdag vrij maar ik heb nog wat adminitratie in te halen. Fijn hè als een ander gaat zien dat je afgevallen bent. Dan ben je weer extra gemotiveerd. Ga zo door meid.

:beertje68:
Onbekend
February 17, 2011 om 14:28
Hoop het! Morgen weten we meer!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan