Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Wandelaar woog op het moment van schrijven 89.00 kg (bmi: 29.06).

Valtaf op de huishoudbeurs, een combi aanbieding met het tijdschrift mijn geheim vrijwel alle columns op dit moment. Valtaf is exclusief voor vrouwen geworden!

Ik voel me er althans echt niet meer thuis. Ben hier nu vanaf 2006 en altijd waren vrouwen wel in de meerderheid maar sinds een half jaar is elke balans weg.

Ik ben hier dus bijna niet meer actief, ik kijk nog wel vaak snel even wat er voor nieuws is maar wordt ALTIJD in mijn oordeel bevestigd. Misschien ben ik anders geworden misschien deze site, misschien is het tijdelijk en veranderd de theekranssfeer hier nog wel eens. tot die tijd ben ik hier even niet zo heel actief meer.

CU

Wandelaar

February 17, 2011 om 01:27
Wat jammer dat je er zo over denkt, maar wel begrijpelijk... Ik denk dat mannen net zoveel last hebben van overgewicht dan vrouwen, maar dat vrouwen er openere over zijn en daarom zich ook misschien wel eerder aanmelden op een dergelijke site?
Ik vind het iig heel goed dat je er wat aan doet, niets lelijker dan een man met een enorme pens, die zich verschuilt achter de flauwe slogan dat goed gereedschap onder een afdakje zou moeten hangen. ( hoor het zo vaak..pfff)

Succes met afvallen!
February 22, 2011 om 07:33
Goed gereedschap onder een afdak HAHAAAAA die had ik nou nog nooit gehoord. Wel een beetje zielig voor die mannen dat ze hun eigen gereedschap niet meer zien kunnen.

Ben niet echt weg nog hoor. Zodra er iets gebeurd op de site wat me wel aanspreekt ben ik er weer. Tot die tijd in slaapstand.......
March 9, 2011 om 07:17
Hoi, hoi!

Tja, spijtig dat je het zo aanvoelt, misschien betert het wel later op het jaar. Ik wens je in elk geval veel succes!

Zou ik je mogen vragen me eventjes te helpen? Ik heb namelijk mijn foto ingestuurd om "Gezicht 2011 van BonPrix" te worden.
De persoon die het meeste stemmen haalt, wordt de winnaar en vandaar dus mijn oproep aan al mijn buddietjes, sisters en mede-ValtAf'ers.

Zou je zo lief willen zijn om op mij te stemmen en misschien de link naar iedereen doorsturen die je kent en ook zou willen helpen?

Stemmen kan via de volgende link:

Ik stem op Lieve Tally!

of

http://flanders.vip-yourself.com/index.php?inhalt=popup_vote&search=lieve

De wedstrijd loopt nog tot 23 maart en op dit moment heb ik de 3de plaats.

Alvast heel erg bedankt en fijne dag!!!

:talantha:
Onbekend
March 16, 2011 om 04:36
Dag Wandelaar,

Bedankt voor je reactie op de "100 km van Bornem". Ik vind dat je er prima uitziet met 96km in de benen :cool04:

Ik heb intussen een nieuwe reactie geplaatst bij die topic. Ik ga mij voorbereiden voor die tocht volgend jaar en niet dit jaar. Ik ben nog bezig met de revalidatie van een knie-probleem en het is nog te vroeg voor zo'n helse onderneming.

Ik doe aan :nordic: dat maakt het wandelen extra sportief. Vind het héél leuk om doen. Ik ben dat beginnen doen binnen het kader van mijn revalidatie en ik vind het zodanig leuk dat ik er gewoon mee doorga. Ik heb al héél wat km in de benen én de armen :bigsmile:

Jammer dat je je als man niet meer helemaal thuis voelt bij valtaf. Maar ik vind het wel leuk dat je af en toe nog eens komt kijken. Kunnen we wandelervaringen uitwisselen.

Maandag heb ik een dik uur gewandeld: zalig weer, fluitende vogeltjes, de bomen die pogingen aan het doen zijn om blaadjes te krijgen. En als kers op de taart ben ik even blijven stilstaan bij een weide waar pasgeboren geitjes in ronddartelden :koningterijk: Nog zo helemaal schattig pluizig :knipoog: Of met andere woorden het was een zààààààààlige wandeling. Op zich trek ik mij niet veel aan van het weer, met aangepaste kledij kan je altijd en overal wandelen, maar het heeft wel iets extra met het zonnetje erbij en de fluitende vogeltjes :voorjaar:

Veel wandelgroetjes,


Jeanne
Onbekend
March 27, 2011 om 06:10
Helemaal met je eens, hoewel ik zelf vrouw ben, voel ik me ook niet zo thuis bij het mijngeheim- en huishoudniveau. Blijkbaar is er wel behoefte aan en maakt valtaf dan ook deze commerciele keuzes. Helaas.
Hoop dat je in ieder geval blijft reageren op artikelen en in het forum, je hebt vaak een interessante inbreng.
Onbekend
March 29, 2011 om 04:14
Ik wil je even bedanken voor de aanvulling op het 'walnoten'-berichtje. Heel interessant. Weet jij waar ik meer te weten kan komen over deze krachtsport-knowhow? Niet dat ik een spierbundel-kleerkast wil worden, maar dit voedingsverhaal interesseert me.

Nog even over je theekrans-bericht: joh, wat maakt dat uit. Ik heb ook niks met theekransjes en gemeut, maar de site is wel een prima hulpmiddel om je doel te bereiken.

Geniet van het mooie weer, het wordt weer tijd voor buitensporten, heerlijk!
June 7, 2011 om 02:07
Gelukkige verjaardag. :)

Groetjes,
:silkje:
June 7, 2011 om 02:13
Kom op wandelaar,gewoon blijven komen hier.
Er moeten juist meer mannen actief zijn hier op valt af.
Ik ben het wel eens met je,dat met name in de chat,het huisvrouwen gehalte hoog is.
Maar er lopen nog genoeg leuke en interessante mensen rond hier,die je goed kunnen steunen.
Ik wil je in ieder geval een hele fijne verjaardag wensen.
:kaarsjesuitblazen01:

groetjes,DaddyT.
June 17, 2011 om 15:41
Gewoon lekker de elementen eruit pakken die je nodig hebt en anders toch niet? Ik kom bv ook wel op dutch body building voor de infos en om wat rond te neuzen maar de atmosfeer is daar dan weer heel anders.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan