Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Knoalster woog op het moment van schrijven 80.30 kg (bmi: 30.22).

Hoi,

Vanmorgen dus weer gewogen, resultaat viel tegen en ik ga mijn streefgewicht ook niet halen op 1 maart.
Weekend was weer funest voor mijn gewicht, en sporten wil ook nog steeds niet lukken. En motivatie nog steeds heel ver te zoeken. Baal ervan dat andere mensen wel altijd de discipline kunnen opbrengen.

Nu net gegeten, gebakken aardappeltjes, worteltjes en soort van vis cuisine.
Vanmorgen suikerbrood op, ook niet echt lijnvriendelijk. Drop heb ik momenteel niet in huis en ik mis het enorm, eet meestal na het eten een paar dropjes.
Op het werk heb ik in de la wel een zak liggen, moet zeggen dat het me daar erg goed lukt om me te beheersen, er zijn werkdagen bij dat ik er niet eens aankom.

Vannacht ben ik alleen, Bert is op curus naar Utrecht en blijft overnachten daar, omdat hij morgen ook weer een lange cursusdag heeft, daarna moet hij nog naar Eindhoven naar het bedrijf waar hij werkt. Dus dat wordt morgenavond een latertje voor hij thuis is, maar vrijdag is zijn tweewekelijkse vrije vrijdag.
Dan gaat hij verder met de kast, deze schuren en dan verven. Wou vandaag gaan schoonmaken boven maar heb het niet gedaan want als hij gaat schuren daar dan wordt het een grote stofbende en heb ik alles voor niets gedaan. Dus onverwacht een vrije dag vandaag, vanmorgen koffievisite gehad en vanmiddag kwam mijn moeder onverwacht even langs.

Hebben jullie ook nog iets van Valentijn gekregen? Ik van mijn lieve man een mooi bosje rozen verpakt in een soort hart, van Annemiek mijn vriendin een megagrote kaart, en ik heb nog een e-card gekregen maar weet niet van wie.

Dames wederom allemaal weer heel veel succes de komende week.
groetjes Niesje

February 16, 2011 om 16:03
Hallo! :hello:

Ja, had vandaag ervoor uitgetrokken om weer eens een bijdrage te leveren op valtaf. Gezien de drukte, zit ik nu ook even op één dagboekje per week. Hoop binnenkort weer wat vaker wat te kunnen schrijven. Maar nu dus een lange om al die kortere die ik nu niet geplaatst heb te vervangen. :grinnik:

Hier wil het lijnen momenteel ook niet echt lukken hoor! Overdag gaat het goed, maar na het avondeten gaat het vaak mis. Dan heb ik gewoon nog steeds honger. Vanavond heb ik een grote bak yoghurt met zoetstof genomen en daarna nog behoorlijk wat suikervrije dropjes. Ach, het is al minder dan de afgelopen dagen, dus ik ben er wel tevreden mee! :haha:

Ik heb van Ron een bedeltje van More gekregen. Daar heb ik er al een heleboel van, de meeste ook van hem gekregen. Heb ook een ketting en armband om ze allemaal aan te hangen. Het was een bedeltje van een roos, dus wel toepasselijk! En een kaart naturlijk! Had zelf ook voor wat voor hem gezorgd hoor! :insideheart:

Denk echt niet dat Soundos de mol is, want dan ga je echt het goede woord 'executie' tijdens de wandelopdracht niet noemen hoor! Dat doet een mol niet. En zo fanatiek met dat plankjesspel en later met het handdoekenspel. Ze was veel te goed bezig om de mol te kunnen zijn! Nou ja, morgen weten we hopelijk weer iets meer! :bang:

Hoop dat je niet ziek wordt. Misschien is het bij jou ook gewoon moeheid. Ik voel me ook altijd ziek als ik te moe ben. Ben dan ook altijd bang dat ik echt ziek ga worden. Vandaag is het verwarmingsmannetjes gelukkig om kwart over 3 geweest (tot kwart voor 4) dus daarna ben ik lekker nog even een uurtje plat gegaan. :zzzz: Daar ben ik wel heel erg van opgeknapt moet ik zeggen.

Morgen dus weer vroeg op om met pa naar het ziekenhuis te gaan. Vanavond niet te laat naar bed en daarna alleen nog maar leuke dingen gelukkig. Wel nog wat druk en stress, maar wel voor leuke dingen zoals theater, :theater2: uit eten, hotelletjes etc. We hebben net toch maar in Waalwijk geboekt. Da's dit keer gewoon het handigst. En dan zaterdag Waalwijk ik en dan wil ik ook even naar de Jumbo daar. Is een hele mooie grote. Heb natuurlijk in Waalwijk gewerkt, :leerkracht: dus ken de weg daar wel een beetje! Altijd handig! En ook leuk om er dan zo af en toe nog eens terug te komen.

Hoop dat het volgende week een wat rustigere week blijft, zodat ik weer een beetje kan bijkomen. Nu was het een beetje teveel tegelijk ja, :kapot: maar dat komt soms gewoon zo uit. Helaas.

Hoeveel was jij nou precies afgevallen de afgelopen week? Ik was weer een kilo zwaarder dan de week ervoor. Schommel gewoon al ruim een maand tussen de 95,5 & 97,5. Ik moet dat eens zien te doorbreken, maar dat wil dus maar steeds niet lukken. :-|

Groetjes (& hopelijk heb je een kruik in huis :grinnik: ),

:floortje36:
February 16, 2011 om 17:08
Vervelend is dat als het niet helemaal lukt. Maar je bent goed bezig: je gaat praten met de psycholoog, en dat is altijd een opsteker vind ik altijd. Ik heb een paar jaar terug ook enkele sessies gehad, omdat ik toen ook niet goed in mijn vel zat, maar inmiddels met de nieuwe baan en mijn opleiding ben ik helemaal happy! Ik kan de hele wereld aan, en mijn afvallen gaat ook redelijk, kan altijd beter, maar soms moet je keuzes maken. Vandaag dus teveel (verkeerde dingen) gegeten: patat met biefstuk, salade, e.d. maar goed, ben al hele week beneden de 86 kg, en ben op 17 januari begonnen met 89,6 dus toch ruim 3,5 kg eraf. Heb wel de indruk dat ik slanker word, en daar gaat het nou eenmaal om, die kgs dat is maar een getal! (Pffff daar denk ik soms ook anders over hoor!).
Probeer vol te houden, vooral de drop weggooien, en probeer over iedere maaltijd die je eet, minstens 20 minuten te doen. Ik heb gemerkt dat als je te haastig eet je na het eten eigenlijk weer net zoveel trek hebt als ervoor, maar dat komt gewoon omdat je lichaam pas na 20 min het seintje vol geeft, en als je dus eerder stopt, heb je het gevoel dat je nooit genoeg eet. En dat blijft zo, ook als je gaat snoepen. Verder gaat je suikerspiegel enorm schommelen en ga je je alleen maar beroerder voelen! Dus: zo weinig mogelijk snoepen en 20 minuten kauwen per maaltijd... succes!
En 1x per week is toch prima? Ik kom hier ook niet meer zo vaak... heb zoveel andere dingen te doen. Maar ben wel altijd nieuwsgierig naar de berichtjes dus daar kijk ik wel altijd naar in mijn emailbox, maar ga dan niet altijd naar jullie pagina's toe.

Succes komende week, het gaat je lukken, ik weet het zeker!
Dikke knuf,
Ellen
February 17, 2011, gewijzigd door Wendy007 op February 17, 2011 om 10:16
haha ik merk wel dat iedereen een slippertje maakt in het weekend behalve ik lijkt wel??
ik heb ook verjaardagen gehad daar drink ik mijn colaatje light en babbel met de familie en vrienden. echt de behoefte om iets zoets te pakken wat mijn dieet zou verknallen ??? NEEN!!!
Ik ben al zo ver gekomen dat ga ik niet opgeven voor een gebakje!!
ik hoop dat jij ook gaat leren je in de weekenden te beheersen ;-)
February 25, 2011 om 15:12
Hallo! :hello:

Ik zie dat je afgelopen woensdag geen nieuw berichtje geplaatst hebt hier. Bij mij is het ook razend druk momenteel. Kwam ook weken niet toe aan valtaf, maar vandaag heb ik dan eindelijk mijn rondje buddies kunnen volmaken.

Moet ook nog steeds op jouw mail reageren. Ben ik niet vergeten hoor, maar komt er gewoon niet van. Hij staat nog netjes in mijn mailbox te wachten. Kan alleen niet voorspellen wanneer ik eraan toekom.

Wens je trouwens veel sterkte met je nieuwe wasmachine. Maar eh.. waardoor waren nou al die apparaten ineens stuk? Kun je de verzekering niet inschakelen?? Loopt wel erg in de papieren zo!

Prettig weekend & tot later. Groetjes, :hallo:

:floortje36:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan