Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Slimme40 woog op het moment van schrijven 90.40 kg (bmi: 31.28).

:dagboekje:

De huishoudbeurs was helemaal leuk!:-D Ik was er nog nooit eerder geweest maar het is zo goed bevallen dat we volgend jaar weer gaan :jippie:!!Een echt damesuitje!! Alleen voor de slanke lijn is het minder goed geweest, denk ik!!!Met allemaal kleine hapjes valt het niet op hoeveel je eigenlijk eet!! Honger had ik 's avonds niet meer, dus een echte warme maaltijd heb ik niet gehad en dat zijn toch ook altijd veel caloriën!!
Toen ik om half 9 moe maar tevreden thuis kwam kon ik mijn mannetje helpen met meubels terug op de plek te zetten(stucadoor had mooi werk verricht maar ook veel werk achtergelaten). Toen nog de keuken schrobben en daarna zelf als een dweil naar bed :bigsmile:
Allemaal nog een fijne week, ZET 'M OP!!!

:totlater:

Vandaag vrijdag 18 februari heb ik weer mijn weegmoment gehad en ik baal er toch wel van,ik heb er een pondje bij:ineedahug:

February 17, 2011 om 01:44
Bedankt, slimme. Ik ga er een leuke dag van maken!:bigsmile:
Onbekend
February 17, 2011 om 11:15
Zo te horen heb je heel wat calorien verbrand. Je hebt het dus naar je zin gehad op de huishoudbeurs. Ben zelf jáááren geleden wel eens geweest, vond er niet veel aan. Maar misschien is het nu wel veel leuker.
Ik heb de 7 er nog niet voor staan hoor, daarvoor heb ik deze week 1x teveel gesnoept. Maar hij komt eraan....
Succes deze week!
:gogogo:
Onbekend
February 17, 2011 om 12:51
Zo wat zul jij lekker geslapen :gaap: hebben na zo'n vermoeide dag. Maar ook een heleboel cal. verbrand. Een gezellige dag en afvallen, zo snijt het mes aan twee kanten.

:beertje68:
Onbekend
February 17, 2011 om 12:51
Ben echt jaloers!!!
Ben 3 jaar op rij naar de HHB geweest, 2x met schoonmama en 1x met een collega. Schoonmama kan niet meer zo goed lopen en vindt de HHB te groot. De betreffende collega werkt helaas niet meer bij ons, dus.... :-|
Mischien volgend jaar weer , want ik vind het echt een geweldige dag, genieten.
Die kleine hapjes heb je er aan het eind van die dag alweer vanaf gelopen hoor en zeker in jou geval, omdat je daarna ook nog thuis flink de handen uit de mouwen hebt gestoken.
Ben erg benieuwd hoe de woonkamer is geworden.
Dinsdag weer lopen? Of moet je werken?
Tot gauw en alvast :eenfijnweekend:


:doei:
February 17, 2011 om 16:49
hoihoi, klinkt leuk die beurs, niet te druk, lekker van alles proberen en proeven ! Savonds heb je de schade weer beperkt toch met dat gesjouw ;-). Leuk dat je een reaktie had geplaatst. :beerbedankt:

Ik moet nog goed zien hoe deze site werkt, ik begrijp bijv niet waarom je niet bij mij staat als buddy, en ik wel bij jouw buddy's.:verlegen: Wil je ook wel als buddy op mijn pagina hoor !:bigsmile:
:groetjesvanmij:
Onbekend
February 18, 2011 om 09:27
Je bent niet de enige, mijn weegschaal gaf vanmorgen ook meer aan dan gisteren. Heb maar 1 avondje wat extra's gegeten !@#$#@
Maar kom op hoor, we zetten door. We zijn allebei zo'n beetje 5 kilo kwijt. Hoe goed is dat!!

Onbekend
February 19, 2011 om 08:02
Laat je koppie niet hangen meid. Het is net wat de bovenbuurvrouw zegt. Er is al vijf kilo af. Doe dat maar eens in een rugzak en ga stukje wandelen. Dan voel je pas hoe zwaar dat is! We gaan gewoon door en blijven nog heel lang buddys! :goteam: Fijn weekend!

:beertje68:
Onbekend
February 21, 2011 om 10:13
Een nieuwe week met nieuwe kansen! Het zonnetje schijnt, zet hem op meid! :goteam: We doen het samen!

:beertje68:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan