Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 16, 2011

Laura8808 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 30.07).

Hii Buddy's

Gisteren was eigenlijks m'n weegdag maar ik sliep bij m'n ouders en had er dus niet weer aan gedacht. Dus vanmorgen (na het eten en douchen) heb ik me toch maar even (met kleren aan) gewogen en ja er stond precies 90,0 wauw helemaal super!
Heb me de 1x ook op hun weegschaal gewogen en was toen 96,4 dus ben wel degelijk afgevallen:yes2:

Ben helemaal trots op mezelf!:koningterijk:

Liefss Laura..February 18, 2011 om 02:47
:jijkomterwel:
:doittogether:
:samensterker:
February 18, 2011 om 06:34
Gaat goed!! :veelsucces:
March 10, 2011 om 02:31
heeey goed zo meid!
De eerste 6 zijn eraf, op nar de volgende 4 en de eerste grote mijlpaal (de eerste 10 kg!) is daar!

Wat voor dieet doe je, of let je gewoon goed op wat je eet?

:zwevendsucces:
March 11, 2011 om 14:09
Irritant hé... dat je je dan niet kan inhouden op verjaardagen enzo! Maargoed, je hebt gelukkigweer goede moed gevonden om weer te beginnen/verder te gaan :D

Eerst zat ik aan van die eiwitshakes.. RANZIG... echt niet te doen. En dan ging ik me na 2 dagen gewoon beroerd voelen, draaierig, raar in mijn buik en dan ging ik weer aan het eten en dan dacht ik weer een paar dagen maandag weer.

Nu heb ik van die soepjes, omeletten, puddinkjes enzo besteld.
Je eet dan 's ochtends iets (nou, zo'n puddinkje vind ik echt niet vies, dus das wel lekker haha) tussen de middag mag je van de onbeperkte groenten zoveel je wilt, dus maak een lekkere salade, roerbak een courgette met champgnon ofzo. Geen probleem. En een eiwitproduct en dan bijvoorbeeld een soepje erbij of een omelet. Dan mag je rond half 4 een Proteinereep en die zijn ook erg lekker (smaken chocola/caramel etc) dus eigenlijk leef je de hele dag naar je middagsnackje toe :D

En als avondeten mag je 100 gram vlees uit de lijst (biefstuk, kip, fricandeau) of 150 gram vis (bijna alles!!) en weer onbeperkt groente uit de lijst of anders 200 gr van de beperkte lijst. én een eiwitproduct, dus een lekkere vla of puddinkje toe.

Ik zeg: prima te doen!!! Zo eet je toch lekkere dingen, een toetje, een soepje, een chocolade reep zonder dat je je alles hoeft te ontzeggen. En ik ben nu 4 dagen bezig en heb nu totaal geen hongergevoel verder.

Ben ineens heel gemotiveerd, juist omdat ik nu voel dat ik dit wel even vol kan houden (En het scheelt, ik zit nu ook gewoon te eten aan tafel, beetje raar voorbeeld voor mijn kindjes als zij gaan eten en ik zit op een houtje te bijten steeds!

liefs en succes weer! (K)
Onbekend
May 14, 2011 om 05:30
Ga zo door!! Gaat al lekker zie ik dus :bigsmile:

groetjess
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan