Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Cadona woog op het moment van schrijven 111.60 kg (bmi: 34.06).

:halloallemaal1:

Afgelopen weekend :aangekomen2: Maar ja daar was ik zelf bij, 4 x gebak nemen helpt niet echt mee :muwhahahaha:
Maar maandag ben ik weer goed begonnen:jippie: Ik heb mijn oude Weight Watchers cd ermaar weer bijgepakt. Ik had toch het idee dat ik met de menu lijsten van valt af te weinig at. Nu bij de WW mag ik net ff meer, en dat heeft ook direct resultaat. Ik ben nu vanaf maandag al 2.6 kilo =hoera= Ik verzet mijn weegdag naar de vrijdag, voor het weekend. Dit omdat ik de opgespaarde punten in het weekend kan opmaken, en dan eet je extra, waardoor op maandag de weegschaal meer aan zal gegeven. Misschien is het mezelf voor de gek houden:noproblem: maar volgens mij geeft het een realistischer beeld.
:eenprettigedag: Groetjes Carina

February 17, 2011 om 02:55
Hoi Carina,

Jeetje 4 x gebak hahahahaha. Ach moet een keer kunnen toch? En je gaat weer goed dus gaat helemaal goedkomen met jou! Bij mij wil die knop niet om. Mijn dochter wil weer weightwatcheren, maar daar heb ik helemaal geen zin meer in. Is me veel te veel werk, alles weer opschrijven, wegen en zo. Ik ga me maar weer op Sonja storten denk ik..... Heel veel succes maar weer!

Groetjes,
Marion
February 18, 2011 om 01:16
Hoi Marion,

En om het af te leren deze week maar 2 x genomen, whahaha
Maar ja als dat kan en ik boek toch resultaat, dan is het goed toch!
Ga je toch weer aan de Sonja? Gezond eten en 3 tussendoortjes werkt ook niet echt he, denk dat we een stok achter de deur moeten hebben. In mijn geval gaat de WW weer goed, nu vanaf vrijdag 2.7 afgevallen, eindelijk de 115 kg weer in zicht. Ik lees wel wat je weer gaat doen, Met de WW is het eerst weer ff tellen, maar na een week zit het weer zo in je systeem dat je het zo weer weet. Succes weer, en een fijn weekend!

groetjes Carina
April 8, 2011 om 05:42
Hoi Carina,

Jeetje jij bent ook al heel lang niet meer hier geweest. Moet ik toch maar ff op clubs gaan kijken hoe het met je is. Ik ben nu aan de Weight Care; Sonja lukte ook niet; kortom het hele lijngebeuren staat al 2 maanden op een heel laag pitje. Maar we zijn er weer tegenaan gegaan en het gaat goed. Wel zwaar maar het lukt!! En dat is het belangrijkste! Misschien tot ziens bij clubs.

Groetjes,
Marion:poezenmoeder:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan