Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Stephanie26 woog op het moment van schrijven 81.90 kg (bmi: 28.34).

Hey meiden,

Bedankt voor jullie reacties.

Maar ik denk dat hij het zelf al voor me besloten heeft. Ik ben gister naar hem toe geweest om een film te kijken en de sfeer was om te snijden. Hij was echt ruzie aan het maken. Hij werd zelfs boos op me omdat hij zelf kaas was vergeten voor de pasta en ik het niet wilde gaan halen. Ik had 's middags al aan hem gevraagd of hij alles had en of ik nog wat mee moest nemen. En toen ik eenmaal bij hem thuis zat was ik zo moe van de dag dat ik echt de deur even niet uit wilde. Maar goed dit is maar één van de voorbeelden.

We hebben het uitgebreidt over de situatie gehad en hij baalt er verschrikkelijk van. Maar volgens mij ziet hij ook wel in dat andere meiden ook veel beter bij hem passen. En volgens mij kan onze "relatie" beter nu stranden dan over een paar maanden omdat de gevoelens aan beide kanten nog sterker zouden zijn.

Dus in het kort: We stoppen er mee. En misschien is het slim om even wat meer afstand te nemen.

Nu over afvallen. Of eigenlijk over het niet afvallen. Ik weeg nog steeds 77.9 kilo. Dat is fijn natuurlijk. Maar ik wil nu eigenlijk wel eens richting die 76 kilo! Ik ben vorige week 1x wezen sporten (hardlopen) en 1x op de fiets naar de uni geweest, dat is in totaal een uur fietsen. Dus voor mij doen wel sporten. Deze week heb ik 1x een soort aerobicsles gevolgd en die zelfde dag ben ik op de fiets naar de uni gegaan (dat was trouwens wel even teveel van het goede haha) en wil ik morgen nog een keer gaan hardlopen. Als ik dat sporten zo twee keer in de week kan volhouden ben ik tevreden. In maart zal het drie keer worden omdat ik dan mee doe aan de cursus.
Ik ben deze week even gestopt met de twee maaltijdvervangers per dag. Ik was echt aan het verlangen naar normaal eten waardoor ik soms de mist in ging. Dus nu heb ik volkorenbrood gehaald en mager beleg en eet ik dat daar in de plaats van. Het zijn wel meer calorieën maar eigenlijk zou ik toch nog moeten afvallen. Het zijn er per dag niet meer dan 1500. Misschien dat nu ik meer beweeg mijn stofwisseling weer wat sneller zal gaan. Hebben jullie nog andere tips?

Veel succes deze dagen. Met dit lekkere weer wordt ik er in ieder geval wel aan herinnerd dat de zomer eraan komt! Dus dat motiveerd weer!

Liefs Stephanie

February 17, 2011 om 03:44
Hey, het gaat hier redelijk. Op mijn 'slippertje' van dinsdag na, heb ik me goed aan het eten gehouden. Alleen kreeg ik gister zo'n gigantische buikgriep dat echt alles er van onder en boven uitkwam... en was ik daardoor vanmorgen ineens 2 kilo (!!) lichter dan gisterochtend... Maar ja, op die manier ook niet echt de bedoeling en het zal er wel weer heel makkelijk bijkomen... even afwachten dus!

Voor jou heb ik eigenlijk ook niet echt tips, behalve het sporten volhouden. Bij mij helpt het echt. Niet alleen het calorieen verbranden, maar als je zo veel moeite hebt gedaan, vind ik het daarna altijd extra zonde om dan toch iets slechts te nemen, dus een extra motivatie! Ben benieuwd hoe het rennen je gaat bevallen!!
February 17, 2011 om 08:46
Hey Stephanie,
Allereerst jammer van je vriend!
Maar ik herken het wel hoor.. van die onnodige ruzietjes waar je stiekem toch wel verdrietig van wordt.. over de stomste dingen..
Nu eventjes een vraagje!
Ik zag dat je weight care deed..
Bij mij lukt t afvallen niet echt meer..
Dus had vorige week ook 2 pakjes met repen en shakes gehaald.. Maar deed het niet echt consequent.. Wil dat nu wel gaan doen!
Viel je er goed vanaf?
Het gaat ons lukken!!
:zonnetje:
February 17, 2011 om 16:01
Ah balen he die medicatie..
t is eigenlijk maar rotzooi en helaas vaak noodzakelijk..
Dan ga ik morgen toch maar weer eerste werk naar de supermarkt om repen en shakes te gaan halen.. Denk inderdaad dat ik ook een beetje ga afwisselen..
Voor jou natuurlijk ook heel veel succes!!
Liefs
Onbekend
February 18, 2011 om 05:37
Ha meidje,

Was even je dagboekjes aan het bijlezen en vind het echt ontzettend rot voor je! Ik herken jouw situatie wel hoor. En ik weet hoe het voelt als je om niks ruzie krijgt en hoe rot je er daar weer door voelt.

Het belangrijkste is gewoon dat je allebei de liefde nog voelt voor elkaar. Niet vast blijven houden aan 'oude gewoontes.' Het moet blijven knallen en die vlinders gaan op een gegeven moment weg, maar het gevoel moet juist sterker worden, elke dag weer. Als je het idee hebt dat het er niet meer is, dan sta je toch voor een lastige keuze. En die keuze kun jij alleen zelf maken.

En de zomer komt er inderdaad weer aan, dus gas erop! lekker blijven sporten, gezond eten. Met of zonder maaltijdvervangers, als het maar verantwoord is.

Komt allemaal goed meid!
Sterkte:hug:
February 18, 2011 om 12:45
Dankje voor de tips!!
Heb vandaag de spullen in huis gehaald :D
Jij gaat ook lekker zag ik in je grafiek!
Fijn he!!
Over een paar maandjes staan de bikini's weer voor de deur!
Succes ;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan