Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

:pijldown: 3 ons!!!

Bijna....nog even en ik heb mijn eerste streefdoel gehaald. Ben benieuwd of ik dat ga redden voor het weekend. Ik denk dat er nog maar 1 of 2 ons af moeten.

Dat is het goede nieuws. Maar ik verwacht niet dat dat gaat lukken. Ik heb gisteren namelijk niet zo'n goede dag gehad voor wat betreft het Binge. Nou ja, niet zo'n goede dag. Dat is eigenlijk ook niet helemaal waar.

Ik heb gisteren best veel gesnoept. Vier Kitkat, 2 kleine zakjes chips, 2 kaasbollen van de Jumbo (terwijl ik net geluncht had) en een Jodekoek. In dat opzicht is het heel slecht gegaan. Het goede nieuws is dan wel dat ik me realiseerde waar ik mee bezig was en zodra ik iets op had, ben ik gestopt met snoepen. Zo heb ik om 14.00 uur 1 zakjes chips gehad. Om 15.00 uur de kaasbollen (bolletjes met gesmolten kaas eroverheen. Om 16.30 uur de vier reepjes Kitkat. Om 20.00 uur de Jodekoek en om 22.00 uur weer een zakje chips. Het is dus niet 1 grote vreetbui geweest. Dus in dat opzicht heb ik mijn vreetbuien onder controle weten te houden.

Maar ja, al met al telt het aan het einde van de dag natuurlijk wel op en heb ik gewoon veel te veel gesnoept gisteren. Toch zie ik het wel als een kleine overwinning. In een "normale" vreetbui eet ik alles achter elkaar op, tot ik misselijk ben. Dat heb ik weten te voorkomen gisteren.

En ik ben afgevallen (maar dat resultaat van het snaaien, zie ik morgen natuurlijk pas terug op de weegschaal).

Al met al ben ik toch best redelijk tevreden. Ik begin een patroon te zien. Ik heb de laatste tijd steeds 2 goede dagen gehad dat ik totaal niets gesnaaid heb, als ik alleen was. En dan zit er weer 1 dag bij dat ik dat wel doe. Gisteren was zo'n dag voor mij. Theoretisch gezien zou ik dus pas zaterdag weer een vreetbui moeten krijgen. Die moet ik zien tegen te gaan.

Vandaag staat er niet veel op het programma. De hele dag werken en vanavond lekker relaxen met mijn mannetje. Misschien ga ik wel weer eens op de WII staan. Het zou kunnen vanavond.

Nou ja, dat horen jullie morgen dan wel weer.

Groetjes,


:nanda:

Onbekend
February 17, 2011 om 08:06
Dag Nanda!

Leuk dat je me hebt toegevoegd!
Geweldig dat er 3 ons af is! Als je bij je eerste streefdoel bent, ga je jezelf dan nog verwennen met iets?
Wat goed dat je je vreetbui zo onder controle hebt weten te houden. Vooral omdat je BED hebt. Heel knap dat het je dan toch lukt! Als ik het zo lees zijn je snaaidingen verdeeld geweest over de dag en dat is beter dan in 1 keer!

Ik snap helemaal wat je bedoelt met het sporten. Ik woon buitenaf en de sportschool is 6 kilometer weg en aangezien ik nog geen rijbewijs heb zal ik er dus heen moeten fietsen. Dan kan ik net zo goed heen en weer gaan fietsen om zo mijn beweging te krijgen haha ;). Heb nou besloten met vriendlief om zoveel mogelijk te gaan wandelen 's avonds. We zien elkaar bijna dagelijks dus dat is een mooie stok achter de deur.
Op de Wii lijkt me ook geinig (de reclames op tv zien er altijd zo leuk uit ;))! Is het leuk om te doen?

Succes verder!
Groetjes, Joanne
Onbekend
February 17, 2011 om 08:16
Hoi Nanda,

Beter worden gaat met vallen en opstaan. Ik vind het knap om te zien dat het je al meteen lukt om je te focussen op de positieve kanten van gisteren. Je bent goed bezig!

:youcandoit:
February 17, 2011 om 09:00
Dank jullie wel voor de lieve reacties. Ik ben er nu wel achter gekomen dat ik me met negatieve gedachten alleen maar verdrietiger ga voelen. Ik ben er echt niet blij mee, wat er gisteren gebeurd is, maar het is nou eenmaal gebeurd.

Ik ga er gewoon voor zorgen dat het vandaag niet meer gebeurd. En ik probeer elke dag een berichtje in mijn dagboek achter te laten. Dit lees ik zelf ook regelmatig terug.

Maar die reacties helpen me ook enorm hoor. :elfbedankt:

Groetjes,


:nanda:
February 17, 2011 om 10:37
Hey Nanda,

Leuk dat je mijn buddy wilt zijn! enne.. inderdaad een lekker wijd T-shirt erover en dan flink sporten. Een betere motivatie is er niet!
Groetjes,
Wendy
February 17, 2011 om 15:35
Hallo Nanda,

knap hoe je met je binge omgaat. Waarschijnlijk is je bewust worden van wat je doet al een mega-stap in de goede richting. Daar mag je trots op zijn!
En niet treuren als het eens een keer een dagje wat minder gaat. Je kunt het niet in 1 dag! Morgen nieuwe kansen, toch?
Gewoon zo doorgaan meid.
Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan