Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Luna1983 woog op het moment van schrijven 83.20 kg (bmi: 28.79).

Nou, het lijntje gaat weer naar beneden! Maar ik moet eerlijk zeggen dat dat niet alleen mijn eigen verdienste is... Ik heb afgelopen week goed mijn best gedaan qua eten, maar kreeg gisteravond ineens zo'n buikgriep dat ik 1,5 uur alleen maar op de toilet heb gezeten of erboven heb gehangen... Mijn weegschaal gaf hierdoor vanmorgen ineens 2,3 kilo minder aan dan gisterochtend!! Het resultaat is dat ik zelfs ónder mijn laatste gewicht hier terecht ben gekomen.

Maar ja, op deze manier niet echt om te juichen. Dit komt er dadelijk natuurlijk redelijk makkelijk weer aan en daarbij, ik had echt zo'n pijn, dat heb je ook echt niet over voor afvallen! Ik ben nu nog steeds niet helemaal 100%. Ik heb echt even geen behoefte aan eten. Als ik er alleen al aan denk, wordt het me al slecht... Dus voor nu hopen dat ik me echt weer beter ga voelen, zodat ik ook het afvallen echt weer op de juiste manier kan oppakken!

February 17, 2011 om 03:55
Hey,

Ik kan zelf ook niets anders bedenken dan gewoon volhouden. Heb net even mijn eetdagboekje ingevult en ik zit inderdaad gewoon onder de 1500 kcal dus dan moet het aan mijn bewegen liggen. Want als ik niet meer verbrand van 1500 op een dag dan val ik inderdaad niet af.

Beterschap jij. Ik weet hoe vervelend buikgriep kan zijn. Vergeet niet genoeg te drinken anders voel je je nog rotter. Waarschijnlijk is je maag gevoelig daarom is het wel aan te raden om kleine slokjes water te nemen en deze eerst in je mond op de laten warmen.

Sterke

Liefs Stephanie
February 17, 2011 om 09:28
AAw naar,

Toch wel lekker dat je bent afgevallen weer!! (dan was het niet voor niks ;)) 2,3 kilo in eén dag.. Pfff daar zou ik wel veel voor over hebben :lachuh:

Beterschap meissie

Lefs
February 18, 2011 om 04:23
Hey Luna,

Van de regen in de drop, zo lijkt het. Ik hoop dat je je snel weer de oude voelt én dat je gewicht er op een gezonde manier weer op vooruit gaat!Fijn weekend!

:talantha:
Onbekend
February 18, 2011 om 05:41
He ziek meisje,

Balen dat je je niet lekker voelt zeg. kan me voorstellen dat je wel schrok van die 2,3 kilo minder! Inderdaad als je dadelijk weer gewoon gaat eten, neemt je lichaam weer wat meer vocht op e.d. Maar desalnietemin, is het wel even leuk om zo'n laag cijfer op de weegschaal te zien staan!

Hopelijk voel je je snel wat fitter.
Fijn weekend.
:veelsucces:
February 18, 2011 om 06:47
Hey hoi,

Wilde je even....:veelbeterschap: wensen

en een goed weekend!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan