Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

TriArie woog op het moment van schrijven 95.00 kg (bmi: 29.00).

Zo heb mezelf weer te pakken geloof ik, cola-light weg gemikt en drink nu voornamelijk water met een klein beetje siroop (aangemaakt in een fles en niet per glas). Loop me een ongans naar de wc maar ja das voor een goed doel.
Eten wat meer gevarieerd maken zodat mn lichaam weer een normaal ritme te pakken krijgt.

Nog 51 dagen, 22 uur en 59 min verwijderd van "The day i gonna enter hell". Als ik er u zo aan denk gaan er 3 gevoelens door mijn lichaam heen. Het eerste gevoel kan ik beschrijven als enthousiast, er zin in hebben, benieuwd hoe dat is om te finishen. Tweede gevoel geeft angsst, kan ik de afstand aan, hou ik het vol, wat kan ik verwachten. Het derde gevoel vrijheid, de dag daarna vrij en lekker heel de dag naar sauna, kan ik hier van genieten of zal ik pijn hebben (lees, naar de klote zijn). Rotterdammer he !!

Vooralsnog druk met de trainingen welke veel tijd opslokken, gelukkig weet wendy wat sporten voor iemand betekend dus ik kan me gang gaan. Die IronMan gaat er niet vanzelf komen namelijk. Keuze van de Ironman is gevallen op Londen of Oostenrijk, waaarschijnlijk gaat ht oostenrijk worden.

Binnenkort weer lange fietstochten maken om vet te verbranden en korte tochten om die souplesse te ontwikkelen en snelheid.

Op dit moment heb ik af en toe last van me knie, wat na het lopen opspeelt maar ook snel weer weg is. Benieuwd wat het is dus rustig aan. Het zou ook kunnen dat het door het rustigere tempo komt, hierdoor merkte ik dinsdag dat ik toch doorgezakt ging lopen, bij een hoger tempo loop ik rechterop dus hier ga ik de komende tijd op letten.

Mn doel van finishen onder de 4 uur toch even in de koelkast gezet, nu de duurlopen in afstand toenemen kom ik er steeds meer achter dat het gaan lopen van een marathon niet zo gedaan is, het geen eitje is maar een weldoordachte balans van training, doorzettingsvermogen, mentale voorbereiding. Voor mijn gevoel ben ik goed op weg maar toch blijft dat vraagteken ergens achter in hoofd opdoemen.

Binnenkort met een clubje marathonlopers en support gaan we de route verkennen om te weten wat we kunnen verwachten, wil niks aan toeval overlaten.

Weet niet of het interressant was om te lezen maar wilde mn gedachten eens delen.

Onbekend
February 17, 2011 om 07:51
Heeeeeeeeeeeeeeej
Leuk stukje heb je geschreven, leuk om te zien dat jij net als iedereen ook zenuwachtig bent voor zo'n lange afstand. Maarrrrrr ik weet hoe hard je ervoor traint en dat je het gewoon gaat halen. Je bent niet voor niks mijn held he!! :1: Let wel ff op met je knie.. luister naar je lichaam.... (kan ik ook zo goed he.. ) :grinnik:

En Oostenrijk toch ?! Bij Mo ?????????? Mag ik mee, mag ik mee ???????? Deze zomer al dan ?! Of volgend jaar ???? COOL! :Imgood:

Ik ga me ff aankleden, zo ff hardlopen.... wat een heerlijk weertje!! :zon:
Ging goed vandaag, afgesproken dat ik volgende week 2 hele dagen ga werken, en 2 halve, dat 2 weken zo doen. Dus op 27 u. Voel me er wisselend bij. Wil die stap zetten maar ben ook btje bang dat het niet lukt.. Ene dag gaat nu eenmaal beter als de andere... maar komt wel goed. Ben allang blij dat ik vandaag vooruit te branden was, heb toch geen hersteldag zoals de vorige keer... Komt helemaal goed. :DD: Gelukkig word ik nu positief benaderd en zijn ze blij met deze progressie. Ik ook natuurlijk! :Imgood:

Fijne middag !!!!!!!!!
:jezelfknuffelen:
Onbekend
February 17, 2011 om 07:51
En hou vol met je watertjes he!!!! :kussie:
Onbekend
February 17, 2011 om 10:24
Hee Kanjer,

JIj traint superrrrr.
En zeker nu het "betere" weer, er weer aankomt...;)
Ik heb mijn "blauwe fietsie" toegesproken, geknuffeld en naar beneden gedragen.
Hij en ikke, vinden het weer superrrrrrr buiten.
Knallen met die benen.
Blijf het nog steeds een wondertje vinden dat ik met de racert een 15 km sneller ga dan......
IK ga nu maar proberen zo vaak mogelijk met het "blauwe fietsie" naar mijn werk te gaan.
Heb ook een doel he...??
Tweede keer voor mij, weet nu wat me te wachten staat.
Vorig jaar was eng en vreemd. Ga ik dit jaar een toptijd daar neerzetten.
(alhoewel, ik vondt een netto tijd van 10,5 uur ook niet slecht voor een eerste keer....;) )

See you, take care....

:kusje:
February 17, 2011 om 14:45
:hoihoi: :a:rie
:n:ee ik wil niet stoppen wil door maar als het lichaam niet mee werkt baal ik enorm en de tijd gaat op schieten :bang: voel druk op me af komen, ik moet te veel van mezelf en dat is niet goed :ss: mijn enkels doet pijn en zou het niet fijn vinden als ik weer met een gescheurde enkel band eindigd, en je mag me best een schop onder mijn kont geven hoor :DD: misschien heb ik dat nodig want de motivatie thuis is weg, Piet kan dan wel mee fietsen als ik een lange afstand loopt (wat ik heel fijn vind hoor) maar omdat hij niet meer zo ver loopt als ik, en ik veel aleen loopt ben ik ff in een dippie terecht gekomen, zat al niet zo lekker in mijn vel, maar hoop toch van het weekend het weer op te pakken :veelsucces: met het trainen tot horens enne bedankt voor je lieve berichtje :knuffel:
:baai: Sonja
Onbekend
February 19, 2011 om 06:28
Getver ik mis je.. :snik:
Onbekend
February 19, 2011 om 11:14
Hoi lieverd.......
Kopje "sinaasappeltheë van mams??"

Een heel fijn en sportief weekend.
Succes morgen...:kusje:
Onbekend
February 19, 2011 om 18:04
Hoi Arie, uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de marathon na de 30 km begint, dus start langzaam, langzaam, langzaam!!!!!........ Maar het ziet er uitsteken uit wat je doet, je bent jong, goed getraind, dus dat komt echt wel goed. bepaal ook heel goed wat je gaat drinken en/of eten (gels ofzo). je lichaam smacht naar koolhydraten op een gegeven moment. Gewone cola (geen light) is een uitstekende sportdrank, zonder de prik dan, he voorkomt nl. ook maagklachten en bevat koolhydraten en zouten... vergeet niet dat je ook een beetje zout nodig hebt...in New York kregen we van die zoute stengeltjes onderweg.
je kunt je eindtijd vrij goed voorspellen met een formule, heb je dat al eens gedaan? Wist je overigens dat de gemiddelde tijd van alle Amerikanen die in 2009 een marathon liepen 4.39 was?
nou, ik blijf je volgen, doei! Voetje79
February 20, 2011 om 13:47
Hoi Arie

Respect hoor goed bezig en ik zou zeggen gedoseerd doorgaan denk aan je knie beter 4.30 dan thuis voor de buis met een blessure.

En die eeste Ironman zou ik niet in Oosterijk doen ondanks dat je meissie:hartje::liefde::hartje::vlinder:dat graag zou willen.
Dit ivm het hoogteverschil je kunt beter eerst een plat parcourse uitzoeken.
Want zeg nou zelf jaren trainen en dan de wedstrijd doen op een hoogte niveau waar voor je hier niet kunt trainen ???
Ga voor zekerheid dan is er ook geen teleurstelling.

Grtz Bert
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan