Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Seer2202 woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 24.49).

Zo het is weer even geleden dat ik hier was. Maar ik ga er weer helemaal voor!

:volharding:

February 17, 2011 om 07:04
Hoi Seer,

Ik las net je berichtje op het forum VREETBUILEED.

Heb je wel eens gedacht aan het Binge Eating Disorder? Google maar eens. Het heeft voor mij een hoop duidelijk gemaakt. Als je mijn introducties tekst leest, begrijp je het misschien ook een stuk beter.

Ik ben zelf de strijd aangegaan met deze "ziekte" en ik weet dat Sonja (de dame waar jij op gereageert hebt) ondertussen ook al hulp heeft gezocht. Samen gaan we ervoor.

Ik vecht al een flinke tijd dus ik kan je behoorlijk wat tips geven wat mij ook geholpen heeft. Maar ik ben er nog steeds niet vanaf hoor. Gisteren heb ik weer een hele slechte dag gehad.

Ik hoop dat ik je een stukje verder heb kunnen helpen.

Groetjes,


:nanda:
February 17, 2011 om 08:22
Hallo Nanda,

Bedankt voor je bericht. Ik heb jou bericht op het forum ook gelezen. alles wat je darop verteld komt me heel bekend voor.:knipoog: Het is ook fijn om te weten dat ik niet de enige ben. Al zou ik dit ook nietmand toewensen!
Ik ken het BED inderdaad. Een aantal jaar geleden (al zo'n 10 jaar geleden alweer denk ik)had ik het veel erger. Ik at echt werkelijk alles wat los en vast zat en wat jij ook zegt of ik het lekker vond of niet! Dat heeft zo'n 3 jaar geduurd en ik heb dat toen ook op internet gelezen ja. Ik wilde toen ook hulp zoeken maar durfde niet zo goed. Ik was bang dat mensen me niet zouden geloven en wilde de huisarts er niet mee lastig vallen. Ik ben toen op mezelf gaan wonen en toen ging het veel beter. Eetbuien weg echt geweldig dus ik heb geen hulp gezocht. Het probleem is dat ik sinds kort weer een beetje ben aangekomen en zou graag afvallen, maar dit werkt bij mij averechts! Het gaat een aantal dagen goed en dan gaat het echt helemaal mis en dat dan een aantal dagen lang! Het is zo vermoeiend! Ik ga deze site weer gebruiken in de hoop dat ik hier wat steun vind :bigsmile:
Sorry voor het langdradig verhaal! Het is zo fijn om het met iemand hierover te hebben die het begrijpt.
Ik hoop dat jij hier ook steun kan vinden en dat we elkaar misschien een beetje kunnen steunen!

Succes met alles!!

:seer2202:
February 17, 2011 om 08:52
Hoi Seer,

Dat is ook het bekende fenomeen van BED. Het dieten wat niet lukt en vervolgens alles overboord gooien en flink aankomen. BED komt voort uit het vele dieten. Vandaar dat ik alle dieet methodes heb weggegooid. Ik let op wat ik eet, en probeer geen snaaibuien te krijgen.

Je kan een hoop steun krijgen op deze site, maar je kan toch echt het beste hulp gaan zoeken. Het is een hele stap, maar wel de eerste stap naar een nieuw leven.

Ik blijf je volgen en steunen waar ik kan.

Groetjes,

:nanda:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan