Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Danoontje1985 woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 26.50).

Lieve buddies,

Het zonnetje schijnt zo heerlijk uitbundig, ik zag net bomen waar roze bloesem aan zat én ik hoor de vogeltjes fluiten, dus voor mij is de lente officieel begonnen!! :lente:

Vanmorgen ben ik lekker gaan hardlopen. Heb 3,5 km gelopen in 29 minuten, dus best netjes. Volgende week probeer ik de 5 kilometer weer een keertje, hoeft niet elke keer. :grinnik:

Daarna heb ik een lekkere smoothie gedronken. Mijn zusje heeft een blender gekocht en maakt elke keer smoothies. Ik vind ze heerlijk, alleen heb ik na een uurtje altijd alweer trek en dan neem ik nóg een tussendoortje. Maargoed, ik mag het van mezelf alleen nemen op dagen dat ik vrij ben, zodat ik het eraf kan lopen. :hardlopen:

Vanmiddag ben ik ook nog even een stukje gaan wandelen, het was zulk lekker weer, zonde om daar niet van te genieten. Ik heb zelfs een stukje zonder jas aan gelopen :whoepie: Ik ben naar het winkelcentrum gekocht, heb een boek gekocht. Het heet 'de ideale vrouw is een bitch' (of zoiets) Het gaat erover hoe je voor jezelf kan opkomen en wat meer bitchy kunt zijn. Vooral tegen mannen :haha: Schijnen ze leuk te vinden. :grinnik: Nou, ik ben benieuwd hoor :fluiten:

Misschien schrijf ik vanavond nog wat meer, want heb verder vrij weinig meegemaakt. :lacheuh:

Liefs, danoontje

Onbekend
February 17, 2011 om 07:27
Hoi danoontje

Jij gaat er zeker komen en zeker met bewegen en het is idd heerlijk weer.

Succes met je planning.

Groetjes,

Martina
Onbekend
February 17, 2011 om 10:37
Hoi hoi,

Klinkt als een heel leuk boek :). Laat even weten hoe het boek was als je hem uit heb.

Ik zie het woord "smoothie" staan en ik denk alleen maar: "oja, die kan ook weer eens gaan maken". Vooral als het zonnetje schijnt is een smoothie heerlijk.


Groetjes,
Sandra
February 17, 2011 om 14:20
Hey meid!

Je bent goed bezig met bewegen! Ik probeer ook zoveel mogelijk te wandelen met mijn hond, heb vandaag weer 35 minuten gewandeld.

Smoothie's zijn heerlijk hé! Ze vullen inderdaad niet zo goed dus dat is wel een nadeel.

Heb je nog iets gehoord van S.? Hopelijk wordt het iets tussen jullie!

Succes de komende dagen, op naar het weekend!

Liefs! :engel:
February 17, 2011 om 14:58
Hee Daan,
Ik bewonder je om je wilskracht, want je hebt een flink ritme te pakken, en regels die werken... bv. alleen maar een smoothie als je vrij bent en dus kunt lopen. Nou, dat vind ik nogal een goed ingesleten lifestyle, die jou zeker gaat helpen om kilo's kwijt te raken. Die draad heb ik nog niet te pakken... ik volg het liefste 'afvallen door gezonder te eten en meer te bewegen', alleen dat laatste is er nog niet van gekomen. Als ik dan lees dat je gelijk het mooie weer aanpakt om lekker naar buiten te gaan, dan denk ik... o ja zo moet ik ook eens gaan reageren op mooi weer!
Goed hoor! Zo kom je er wel! (en nou ga ik mezelf een schop onder mijn kont geven...)
February 17, 2011 om 15:23
Hoi hoi,

Wat lekker als je overdag van de zon kan genieten. En dat doe je dan ook. Heerlijk. Ik hoop dat ik binnenkort ook een half uur kan hardlopen. Voorlopig heb ik al zo veel moeite met de drie minuten hahaha

Fijne avond!

:benderklaarvoor:
Onbekend
February 18, 2011 om 10:20
hee!

Ik kom je even 'n heel fijn weekend wensen!! Heb je nog leuke plannen staan?
Ben heel benieuwd naar je boek, laat je weten of 't leuk is? Dan ga ik 't ook lezen! ;)

groetjes!!
Onbekend
February 18, 2011 om 14:27
:readyweekend:

Ik had alleen een schema voor cardio (fietsen, lopen e.d.) en ik deed daarna bodypump. Bodypump is voor het grootste gedeelte krachttraining. Soms kan ik niet naar een les en dan ga ik wel aan de cardio, maar dan "mis" ik het stukje krachttraining.

Ik was van plan oom een afspraak te maken, maar er was iemand uit gevallen. Dus ik mocht gelijk aan de slag. Ik heb uiteindelijk anderhalfuur gesport. Dat was ik vanavond ook niet van plan. Maar goed, nu mag ik de rest van de avond lekker lui zijn.

Groetjes,
Sandra
:weekendpinguin:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan