Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Jati woog op het moment van schrijven 123.00 kg (bmi: 42.56).

Vandaag moest ik naar Velp voor controle en een afspraak met de dietiste. Zelf gereden, ben hardstikke trots op mezelf, want heb owwwwww zo'n hekel aan de rotonde bij Velp. Maar goed, dat is allemaal goed gelukt. De dietiste was enorm tevreden. Ik was wel heel veel afgevallen vond ze in twee weken en mag proberen iets meer te eten de komende dagen. Vanaf morgenvroeg mag ik een beschuitje eten 's morgens, verder nog vloeibaar tot dinsdag/woensdag. Ik ben ook een heleboel wijzer geworden. Een heleboel dingen die ik had gehoord/gelezen blijken niet te kloppen. Er zijn maar twee dingen die ik echt moet vermijden en dat is koolzuur en gesmolten kaas waar je draden van kan trekken. Welkom biefstuk! Grijns. Ook brood mag gewoon, ook vers brood, alleen liever geen wit brood, maar daar houd ik toch al niet van, dus dat scheelt weer. Sporten mag echt nog niet, pas vanaf halverwege maart mag ik daar voorzichtig mee beginnen. Wel mag ik vanaf eind volgende week kijken of ik kan zwemmen, maar ook dan: met mate en oppassen, goed luisteren naar mijn lichaam dus. Al met al ben ik al weer helemaal blij. Dat mijn wondjes nog vervelend doen soms is heel normaal. En ook dat ik voor het eerst sinds maanden (ondanks de prikpil) vanmorgen weer ongesteld werd, hoort allemaal bij de act. Ik heb het steeds enorm koud en ben nog erg moe, ook dat is allemaal volslagen normaal. Gelukkig maar, ben ik tenminste nog een beetje normaal Vanaf 4 maart begint mijn natraject, dan moet ik om de drie weken een hele vrijdagmorgen (van 09.00 - 13.00 uur) naar Velp. Ben erg benieuwd. Nu ben ik vooral ff total loss, van het rijden.
:jati:

February 19, 2011 om 06:34
Hallo

das een mooi resultaat
toppy gedaan
fijn weekend

liefs spoedniek
February 21, 2011 om 03:42
Goede morgen Jati,
Wat leuk dat je op mijn dagboekje reageert. Maar jij al 9 kilo kwijt dat is toch helemaal super !!! Ben eigenlijk heel erg benieuwd, wat jij al mag / kunt eten.
Bovendien ben ik blij om te lezen dat ik niet de enige ben bij wie de operatie is tegengevallen. Ik voelde me al een aansteller.
Ben jij trouwens al weer aan het werk ?
Vind je het goed als ik jouw op mijn buddylijst zet ?
Groetjes
:codor:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan