Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Annie41 woog op het moment van schrijven 93.00 kg (bmi: 31.07).

vandaag weer voor de tweede keer deze week wezen sporten.volgende week zal dat wel niet lukken want dan is het voorjaarsvakantie en dus alle kindren thuis.het gezonder eten begint steeds meer een gewoonte te worden en dat betekend dat die eindeloze drang om op alle tijden een snoepje in je mond te stoppen ook minder is.Het komt bij vlagen helaas nog wel es voor dat ik me niet kan beheersen en perse een dropje moét en liefst een hand vol maar over het algemeen gaat het aardig.het liefst zou ik natuurlijk wel zien dat de kilo's er per week af zouden vliegen maar dat is natuurlijk geen reeel beeld.je moet als afvaller tevreden zijn met elk pondje dat er per keer afgaat maar ja dat valt niet altijd mee
fijne dag allemaal en hou vol!

Onbekend
February 17, 2011 om 10:03
Vroeger had ik altijd zo'n wens... gaan slapen, wakker worden en 20 kilo lichter zijn hahahahahahaha... is nooit uitgekomen!

:lachuh2:
February 17, 2011 om 11:26
Hartstikke goed bezig!! Had laatst gedroomd dat ik weer op mijn wens gewicht zat en in kekke kleding rond huppelde, schrok me 's ochtends wezenloos toen ik wakker werd haha. Nou ja kwestie van volhouden of heeeel veel slapen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan