Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Stephanie78 woog op het moment van schrijven 89.00 kg (bmi: 31.16).

Het gaat lekker! Gewicht gaat erg snel omlaag. Ben nu bewust bezig met heb ik trek of echt honger. Ook met avondeten, goed kauwen en afvragen zit ik vol?

Gister voor het eerst weer wezen spinnen, was niet lekker maar ik moet er doorheen. Proberen om vanavond het eruit te lopen of te xco'en.

Het weekend wordt een uitdaging, streven is om mijn begin gewicht van vrijdag ochtend op maandag weer terug te zien op de weegschaal (ondanks twee etentjes).

February 17, 2011 om 10:27
Hallo,
Ik lees je verhaal net en vroeg me af, of je de 92 kilo, die je in juli had behaald hebt kunnen vasthouden? En ben je intussen doorgegaan met lijnen of even tussentijds een pauze gehad - dat je nu weer het lijnen hebt opgepakt?
Succes het weekend!
Groetjes
Sjoukje
February 18, 2011 om 04:05
Bedankt, het gaat inderdaad lekker.
Maar ben nog maar net 5 dagen bezig... maar, die knop heb ik weer om weten te zetten. Drink weer meer water, snoep zo min mogelijk en eet crackers ipv brood. Natuurlijk werkt het motiverend als de weegschaal met me meewerkt!

Jij gaat ook lekker, weer bewust met het wel of niet eten bezig. Heb dat ook hoor, heb ik nu trek of honger. Volgens mij kan ik nog steeds blijven snoepen terwijl ik gewoon vol zit.

Lekker weekend gewenst!
Gr. Wendy
Onbekend
February 18, 2011 om 06:52
Hoi Stephanie,

Bedankt voor je berichtje, leuk! M'n eerste buddy, jej :Imgood: ;-)

Ja, ik ben echt van plan er voor te gaan! Genoeg is genoeg en ik moet mezelf gewoon niet langer voor de gek houden. Ik ben veel te zwaar en ik moet er nou echt maar eens wat aan gaan doen. Ik heb het al tig keer geprobeerd, maar ik moet het nu gewoon volhouden. Minder eten en meer bewegen zou toch gewoon moeten werken ;-)

Ik vind de wii fit plus zelf erg leuk. Ik hou wel van dat soort spelletjes en ik vind het ideaal dat ik wat extra kan bewegen zonder dat ik naar de sportschool hoef. Je kunt het eigenlijk zo intensief maken als je zelf wilt, er zitten genoeg oefeningen tussen waarbij je je flink uit kan sloven. M'n man en ik willen steeds graag elkaars score verberen, dat motiveert ook wel haha. Het is wel heel wat anders dan 1,5 uur in de sportschool aan allerlei apparaten hangen, maar ik vind het een ontspannende en makkelijke manier om elke dag toch ff wat extra te bewegen.

Ik begin op een goed moment, we zijn een weekend bij familie en hebben twee feestjes :-P Toch ga ik m'n best doen!

Jij bent al aardig op weg! Wat doe je om het vol te houden?

Groetjes en veel succes!
Daniëlle
February 18, 2011 om 07:22
Dank je wel voor je lieve berichtje.
Maar ik zie dat het bij ook ook heel erg goed gaat !
Hoe het zo vol hè dan ga jij er zeker ook komen.
Fijn weekend.
:hope4me:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan