Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Mster woog op het moment van schrijven 65.60 kg (bmi: 23.52).

sinds zaterdag eten we weer een avondmaaltijd van ongeveer 300 calorieen. Groente en witvis/kip/ei/gamba's. Kan niet zeggen hoe lekker dat is, ook zonder zout.
En, na een week praktische stilstand gaat de weegschaal ook weer naar beneden! Zal wel komen omdat mijn darmen níet meer stil staan ;)

Ben ook weer aan het sporten geslagen en wat was dat heerlijk. Gewoon weer energie hebben, fut. Rende na mijn rondje kracht zonder enige moeite een half uur achter elkaar op rustig tempo op de loopband, echt niet te geloven! Ga ik vanavond nog eens proberen :D

Nog 3,5 kilo, ik ben zo dichtbij!

Onbekend
February 21, 2011 om 09:37
Wow, nog maar 3,5 kilo! Echt goed zeg! Je bent inderdaad zooo dichtbij! Ik kan me voorstellen dat het heerlijk is om weer wat 'normaals' te mogen eten. En groente met een stukje vis is heerlijk toch? Ik ben erg blij voor je dat je gewicht nog steeds naar beneden gaat!

Haha, ja, corrigerend ondergoed, daar moeten wij moedertjes toch wel aan he. Alhoewel, ik heb ooit zo'n corrigerend shirt van de Hema gekocht, nou, dat accentueerde alleen maar. Dus die heb ik terug gebracht.

Geniet lekker van je avondeten en succes met de laatste loodjes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan