Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Rozenelf woog op het moment van schrijven 79.60 kg (bmi: 23.26).

`Wat een lekker weer was het toch. Werd er helemaal blij van. Was vanmorgen anderhalf uur TE VROEG op mijn werk. Was op de automatische piloot om 8 uur begonnen, terwjil het om 9.30- uur had moeten zijn. Heb al die rare diensten op de kalender geschreven. Of ze hebben hem veranderd zonder mj wat te zeggen, of ik heb niet goed gekeken. MOcht toch gtewoon om 16.30 naar huis. Ben boventallig, dat scheelt.

Leuke dingen meegemaakt: met een demente zuster op visite geweest bij een medezuster (trappistinnen) en een heel mooi gesprek gehad. Moest nog gesprek doen met iemand uit andere cultuur en dit kwam mooi op mijn pad. Heel inspirerend en interessant om met zo iemand te praten. De demente zuster was helaas in slaap gevallen, maar dat wil niet zeggen dat ze niets oppikt van wat we zeggen. Ook deze kleine potjes hebben grote oren ;-)

'Vanmiddag met een aantal bewoners naar buiten geweest, naar de kinderboerderij. Die is vlakbij en ernaast is een speeltuin. Het was gezellig. Genoten van het weer, de dieren, de spelende kinderen. Appelsap en kaakjes meegenomen, wat kan het leven toch simpel zijn..


Nu mijn gesprek met zuster G. opschrijven, zodat ik weer een opdracht kan wegstrepen.

Groetjes allemaal!!!
:konijn::konijn::borstelcavia::borstelcavias:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan