Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

Alweer zo'n mooie dag, met van dat heerlijke pre-lenteweer.Hoewel ik eigenlijk eens flink zou moeten schoonmaken, kon ik de verleiding niet weerstaan en ging maar weer een lekkere boswandeling met Olli maken.

Daarna meteen door naar de Gamma: ik wilde o.a. gaas kopen om dat over de strook grond bij het terras te leggen, want als ik even niet oplet verandert Olli dat in een berglandschap met kale heuvels en dalen. Dat moeten we niet hebben! Hopelijk zal hij door dat gaas niet meer gaan graven en kan ik daar wat bloemen zaaien.

Toen ik eindelijk met het gaas en nog wat andere spullen bij de kassa stond bleek er een PINstoring te zijn. Cash had ik niet bij me, dus ik ging maar weer onverrichterzake naar huis!

Tussen de bedrijven door ook nog even snel de weekboodschappen gehaald. Zondag komt er een vriendin, die een soort teckeltje heeft. We hebben afgesproken om lekker te lunchen en daarna te wandelen met de hondjes.

Met het afvallen gaat het nog steeds naar wens. Als je eenmaal in een routine zit van 3 vaste maaltijden, plus een paar toegestane extraatjes, loopt het eigenlijk wel omdat ik alleen maar rekening met mezelf hoef te houden, qua eten en boodschappen. Best makkelijk, maar nu en dan ook wel erg saai en braaf.
Zo heb ik al een paar weken zin om 'm eens lekker te raken en -bijvoorbeeld- een fles mooie rode wijn soldaat te maken, met hapjes erbij uiteraard!
Dat ik dat niet doe komt niet voort uit plichtsbesef, maar uit het simpele feit dat er geen bal aan is om in je eentje te zitten zuipen. Daar is toch op zijn minst een drinkmaatje voor nodig, en liefst nog meer :-).
Met mijn man kon ik op vrijdagavond altijd zo genoeglijk zitten te slobberen: stukje kaas erbij, toastje...en dan maar kwebbelen!:chillen2:
Dat mis ik echt, en daar zal ik t.z.t. toch iets op moeten zien te vinden!Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan