Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Peloosje woog op het moment van schrijven 84.40 kg (bmi: 29.20).

Iedereen heel erg bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige dagboekje. Wat zijn jullie toch een kanjers!! :hug:

Ik heb het druk gehad de afgelopen tijd, zoals iedereen van ons.... Mijn hond Doerak is erg ziek geweest. Waarschijnlijk een ontstoken dikke darm, maar ik vraag het me af. Dat heeft hij nl elk jaar wel een keer en met een antibioticakuur gaat het binnen een week wel over. Nu dus niet. Hij kon op een gegeven moment niet meer poepen en braakte al het eten uit, als hij al at.... Ooit zijn we vroeger thuis een bouvier verloren door een acute darmafsluiting (ileus), dus ik was knap benauwd dat het slecht zou aflopen. We hebben 16 nachten niet door kunnen slapen (hebben we niet eens kinderen...), maar gelukkig gaat het nu een stuk beter en slaapt hij in ieder geval door tot 6.00 uur.

Verder voel ik me :fat:
Ik val niks af...was laatst na een paar dagen niet af kunnen, plots wel erg zwaar... een toiletbezoek deed wonderen daarna op de weegschaal...:bigsmile:
Door die vermoeidheid, een rijtje nachtdiensten en flinke verkoudheid, heb ik niet meer :hardlopen:, maar ben gisteren wel naar de sportschool geweest en ik wil morgen als het lukt gaan lopen voor mijn avonddienst. Daarna lekker weekend!

:liefs: :peloosje:

February 17, 2011 om 14:54
:hoihoi: :p:eloosje
:t:ja soms zit het mee en soms zit het tegen :ss: en ik MOET nu eenmaal heel veel van mezelf, ik MOET goed kunnen hardlopen, en ik MOET die afstand lopen, en er staat wat druk op me, nu het steeds dichter bij komt, soort cold feet :DD: maar heb ook wat last van mijn enkels en zou toch niet weer willen eindigen met gescheurde enkelbanden, ik hoop van het weekend het op te pakken, we gaan door hoor :yeah: geef niet zo maar op.
:a:lvast een heel fijn weekend gewenst en beterschap met doerak :knuffel:
:groetjes: :baai: sonja
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan