Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, February 17, 2011

Guusje82 woog op het moment van schrijven 83.70 kg (bmi: 30.74).

De eerste weken goed afgevallen. Maar als dat zo door zou gaan ging het veel te snel. Nu twee weken gewoon gegeten en niet gesport, en toch ongeveer een kilo afgevallen. Ik ga vanaf vandaag de draad weer oppakken!!

Ik zoek buddie's ik merk dat ik het alleen niet goed kan volhouden.


February 18, 2011 om 03:36
Hoi Guusje,

Ik wil graag je Buddie worden! We zitten aardig dicht bij elkaar in de buurt qua gewicht (tenminste startgewicht, je bent al mooi wat afgevallen, goed!). Ik weet van mezelf dat ik het niet ga volhouden zonder steun. En geef graag steun aan anderen die het nodig hebben. Ik heb me voorgesteld bij het forum, zal ook mijn profiel bijwerken, dan weet je met wie je te maken hebt :-) Ik weet niet hoe we buddies worden, misschien kan jij me daar mee helpen?

groetjes
Anna
February 18, 2011 om 10:58
Hoi Guusje,

Bij de club 'de mensen van 30+' zijn een aantal dames die redelijk fanatiek schrijven en ook allemaal 30 of meer kilo willen afvallen.
Van de meeste in hun leeftijd ook 30+ maar dat lijkt me toeval en daarom heet de club niet zo.

Je mag me toevoegen hoor als buddie, dan voeg ik jou ook toe!

Groetjes AnnaBel
February 18, 2011 om 14:45
Hoi hoi

Ik wil graag je buddy zijn
Je bent al goed afgevallen, knap!
Hop naar die -10kg.
:groetjes:
February 18, 2011 om 15:15
Dank jullie wel voor jullie berichtjes. Ik heb nu echt weer zin om er iets aan te doen. Je leert hier dat er mensen zijn die hetzelfde doel voor ogen hebben. En niet zoals iedereen op een feestje lekker aan het snacken voor je neus!!!

Ik ga mijn best doen om hier weer te kunnen vertellen dat er weer wat af is.

groetjes
February 18, 2011 om 16:50
Hoi Guusje,

Ik vind het erg knap dat je al aan het afvallen bent zo snel na je bevalling! Ik ben toen alleen maar zwarder geworden, gaf bij beide kinderen lang borstvoeding en had honger al een paard!

Ik heb niet echt een geheim denk ik, ik heb wel weightcare in huis.
Doe 's ochtends magere yoghurt met poeder, tussendoor een appel of als ik fanatiek gesport heb een rijstwafel met veel appelstroop.
Tussen de middag een weightcare reep of twee volkorenboterhammen met boter en mager beleg. 's avonds eet ik zonder koolhydraten dus een roerbakschotel of salade met kipfilet, huttenkase, maar wel altijd met olijfolie een dressing maken.

Ik heb de eerste week wel honger gehad, maar ben er blijkbaar nu aan gewend en heb geen honger meer. Ik sport 2 tot 3 keer per week fanatiek. Ik heb natuurlijk wel veel overgewicht daarom zal het wel snel gaan in het begin, maar verwacht dat het langzamer zal gaan als ik langer bezig ben.

Succes en een fijne avond nog!

Groetjes AnnaBel
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan