Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Manolo woog op het moment van schrijven 64.60 kg (bmi: 21.34).

Ik snap er eigenlijk niet veel van. 64,6, en dat terwijl ik er afgelopen week toch echt niet veel voor gedaan heb. Sterker nog, het was een week met twee keer verjaardag met vlaai en zoutjes, veel biertjes op zaterdagavond, koekjesvoorraad begin van de week al weggewerkt en niet meer gesport vanaf woensdagavond.. Ik merk het eigenlijk ook niet aan mijn lijf. Zou mijn weegschaal een beetje in de war zijn?

Komende week ga ik in ieder geval wel heel goed mijn best doen! Vanavond hardlopen en morgenvroeg zumba, geen koekjes meer (die zijn toch al op :p) en geen biertjes op zaterdag (ik ga niet eens weg, dus dat maakt het weer makkelijk)! Ben benieuwd wat dat me gaat opleveren...

:DD:

February 24, 2011 om 05:26
Hey,

Bedankt voor je berichtje! Haha ik heb het soms nog wel moeilijk hoor, maar als je gewoon gezond eet en weinig gefabriceerd voedsel is het bijzonder gemakkkelijk om af te vallen en op gewicht te blijven :0
Succes!

xx
February 25, 2011 om 04:10
Ja, soms denk ik dat de weegschaal wel een vrouw moet zijn. Zo wispelturig...

Bij het avondeten probeer ik wel rekening te houden met het aantal calorieen. Het scheelt dat ik liefst niets kant en klaar koop, maar ook alle sauzen zelf maak. Dan kun je het heel makkelijk mager maken, en ik heb gemerkt dat je je flink kunt volstoppen met bepaalde dingen en dat je dan nog maar weinig calorieen binnen hebt. De eerste keer dat ik ging afvallen heb ik heel vaak groentesoep gegeten (wortel, ui, aardappel, prei, runderbouillon) en dat vulde prima terwijl het avondeten dan soms voor minder dan 200 calorieen kon. Dan mocht ik er nog iets na, en dat is natuurlijk leuk. Of stamppotten met veel groenten, en dan knolselderij ipv aardappels. Daar zit je ook snel vol van met maar heel weinig calorieen. En het is lekker.

Weet je waar ik blij mee ben als ik aan de lijn ben? Ik krijg geen oprispingen meer. Als ik veel snoep heb ik vaak last van brandend maagzuur, maar nu lekker niet meer:DD:

groetjes en veel succes,
Marianne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan