Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Lydia1972 woog op het moment van schrijven 110.00 kg (bmi: 38.97).

:dagboekje02:,

Daar ben ik dan weer! :baai: De schade is gelukkig beperkt gebleven en ben ik niet aangekomen en ook niet afgevallen. POEH!!!:poeh: Probeer de draad weer op te pakken. Ik ben niet voor de WW gegaan want uiteindelijk komt alles op het zelfde neer. Ik heb al ontzettend veel steun aan jullie en dat wil ik graag behouden!!! Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties!! :thanx: Ik heb er zelfs twee buddie's bij die spontaan mij kwamen steunen. Erg lief. Je doet het ook echt zelf he? Ooit kon ik ook stoppen met roken dus moet het me ook lukken om niet meer te snoepen en snaaien, TOCH????? Dus gaan we er weer voor!!! Veel Succes allemaal en tot gauw allemaal.

:bye:,
Lydia

February 23, 2011 om 09:25
Hoi Lydia, dank je wel voor jouw lieve en opbeurende reaktie, super! Ik merk dat ik er gewoon blij door wordt en dat het me positief maakt. Ik moet lachen om jouw 'De schade is gelukkig beperkt gebleven en ben ik niet aangekomen en ook niet afgevallen. POEH!!!' haha hoe herkenbaar is dat als ik eens op de weegschaal ga staan. Dan ben ik blij dat hij weer aan mijn kant staat en het niet erger is geworden. Helemaal blij natuurlijk als het eraf gaat, maar ja...nog maar eens zien of het wil lukken. Wat goed van je dat je ook ooit stopte met roken, dan heb je al heel wat overwonnen, want dat lijkt me ook vreselijk moeilijk. Alles wat niet goed is en je moet laten staan is lastig. Knap van je! Dit gaat je vast ook lukken dan, want het getuigd van doorzetting! Zet hem op en ik ben er voor je! Bianca
Onbekend
February 23, 2011 om 10:00
Ook afvallen doe je inderdaad zelf, net als stoppen met roken. Al moet ik wel toegeven dat ikzelf het stoppen met roken gemakkelijker vond als het afvallen nu, maar misschien komt dat omdat dat gelukt is en ik met het afvallen nog bezig ben ;) Gebruik de steun van deze site, samen met je eigen wil, en dan gaat het afvallen zeker lukken. Daar heb je de WW inderdaad voor nodig. Tenminste, ik deel die mening met je. Maar goed, sommige mensen vinden de WW wel heel erg fijn. Ik heb er geen ervaring mee, dus misschien dat ik dan een andere mening zou hebben. Succes in ieder geval!
Onbekend
February 23, 2011 om 10:01
Dank je wel trouwens voor je lieve woorden en felicitaties als reactie op mijn dagboekje! We hebben hier de teugels weer strakker aangetrokken en dat was vanmorgen op de weegschaal al zichtbaar ... 108,9 kilo. Dus die 1e kilo is er al weer af. Was waarschijnlijk gewoon vocht ofzo. Maar goed, het motiveert wel heel erg ;) Dus op naar de 105.
February 23, 2011 om 16:59
Erg fijn inderdaad dat die 100 kg grens nu gepasseerd is, geeft een extra motivatie om door te gaan.
Dank voor je lieve woorden en steun.
Ik wens je de succes en de de warmte toe die je ook aan anderen geeft.

:pippi1970:
February 25, 2011 om 09:29
haha die Lydia, thx voor je reaktie, superlief!!! Ik zal er aan denken en probeer zeker vol te houden! pffff wat een ellende, ik geloof dat ik er echt doorheen moet, heb zelfs afkickverschijnselen (of zou het tussen mijn oren zitten?) Ik moet inderdaad maar eens gaan denken aan hetgeen wel mag ipv alleen maar te denken 'dit mag niet en dat mag niet'! Hoop dat het met jou goed gaat en denk aan je! en als het niet goed gaat dan 'hoor' ik je wel...frustreer er maar op los op mijn pagina!!! doeiiiii weer
Onbekend
February 25, 2011 om 16:59
Dank je wel voor je reactie!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan