Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 3, 2005

Rfctje woog op het moment van schrijven 48.40 kg (bmi: 16.75).

Goedemorgen allemaal,

Zo dat is lang geleden dat ik hier geweest ben. Het is een tijdje niet zo goed met mij gegaan. Op mijn diepte punt woog ik nog zo een 40 kilo. Daarna verplicht flink gegeten om opname te voorkomen. Dit zou betekend hebben dat ik mijn bruiloft niet door zou kunnen laten gaan en dat ik mijn werk had moeten opgeven. In die periode van November tot febr heb ik onzettend veel last gehad van vreetbuien waardoor ik dus ontzettend aangekomen ben. Een dag normaal eten is er toen eigenlijk ook niet geweest. Als ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat ik niet voor mijzelf weer ben gaan eten maar voor mij omgeving. Ik zie mijzelf nog steeds als veel te dik en wil de aangekomen kilo's er dolgraag weer vanaf hebben. Ik weet dat dit niet goed is maar de drang is zo ontzettend overheersend. Ik walg van mijn lijf en mijn spiegelbeeld maar ik walg ook van mijn ontzettend onvolwassen gedrag. Ik ben nu een getrouwde vrouw en ik zou beter moeten weten dan dit. Er is zoveel meer in de wereld.. en waarom kan ik me er godverdomme nou niet gewoon overheen zetten..

Nou ja ik weet niet zo goed wat ik nog moet zeggen. zie door de bomen het bos gewoon even niet meer. ik weet zo goed hoe het moet... gezond eten...maar er naar leven.. ho maar...

May 3, 2005 om 03:18
hoi:doei:
gaat het nu weer iets beter met je?
let maar goed op dat het niet nog eens gebeurd.
trouwens 15april wat een super datum om te gaan trouwen!!!!!
(ben ik nl jarig)
je had wel niet zo'n super weer he?!
hier in limburg is het de hele dag flink bewolkt geweest.
alles komt wel goed.
ik weet niet of je ook graag een :babie:wilt hebben,
maar dan is het zeker niet goed als je te mager bent.
dan heb je nl de kans om niet zwanger te kunnen worden.
probeer je een beetje op jezelf te letten?
zal ook afen toe eens kijken hoe het met je gaat.
groetjes en veel sterkte
:goteam::goteam:
May 3, 2005 om 03:28
Hey hey,

Tnx voor je berichtje. We hebben zeker mooi weer gehad die dag. Alleen op het laatst wat regen maar dat mocht de pret niet drukken.

Kinderen wil ik dolgraag maar ik weet heel goed dat ik daar nog absoluut niet klaar voor ben. Gelukkig ben ik nog jong maar mijn man wil toch wel heel graag zn eerste kindje binnen een paar jaar. Maar ik wil eerst helemaal tevreden met mijzelf kunnen zijn en er voor de volle 100% voor mijn kindje kunnen zorgen voordat ik aan die stap zou beginnen.
May 3, 2005 om 08:28
ik ben het volledig eens met de reactie van "nootje" 't aller beste
groetjes.
May 3, 2005 om 08:54
Wat een prachtige bruid, je bent mooi! Voor jou is het net zo moeilijk om er een kilo bij te krijgen als voor mij om er een kilo af te halen. Geef aub niet op. Op deze site zijn er een hele hoop mensen die je steunen.
May 4, 2005 om 01:57
Bedankt voor jullie reacties. Krijg er echt tranen van in mijn eigen. Kon ik mijzelf maar zien zoals jullie mij zien! Ik weet dat mijn man trots op me is om wie ik ben. En hij zegt ook keer op keer dat hij me prachtig vind. Bovendien heb ik hem leren kennen toen ik zo een 90 kilo woog dus dat is voor hem nooit een reden geweest om me niet mooi te vinden. Maar toch ben ik zo onzeker over mijzelf.
Dat wat in mijn eetdagboek staat is helaas waar. Zo zien mijn dagen er normaliter uit. Behalve in het weekend want dan ben ik verplicht om met mn vriend te eten. Door de weeks lopen we elkaar rond etenstijd vaak mis en kom ik er dus vrij makkelijk onder uit.

Nathalie hoe ik het voor elkaar gekregen heb om zoveel af te vallen? Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen bij lady line. Niet omdat ik nou zo slecht in mijn vel zat maar gewoon omdat ik voor mijn gezondheid toch echt wat te zwaar was. Daar heb ik geleerd om op een gezonde manier af te vallen, maar het 2x per week met een rijtje vrouwen op de weegschaal staan.. en dan natuurlijk niet de enige zijn die was aangekomen is het bij mij langzamerhand door geslagen. Ook als je dan een keer aangekomen was kreeg je te horen 'heb je weer met je handjes in de snoeppot gezeten' e.d. Op een gegeven moment had ik de 25 kilo die ik af zou vallen al van mij af geschud maar ik kon de zadeltassen die ik toen met mij mee droeg gewoon weg niet accepteren. Op dat moment werd mij verteld dat dat gewoon mijn bouw was en ik hier maar mee moest leven. Hoe harder iemand tegen mij zegt dat ik iets niet kan hoe meer ik mij best ga doen om te laten zien dat ik het wel kan. Ik ben nogal perfectionistisch aangelegd en kan niet bestaat in mijn beleving niet. Uiteindelijk zakte mijn gewicht dusdanig dat ze bij lady line mij niet meer wilden begleiden omdat ze dat medisch niet verantwoord vonden. Zo stond ik er van de 1 op de andere dag alleen voor.

Al met al heb ik dus nooit kunnen ophouden met lijnen. En ik baal ervan want ik ben een heel gewoon simpel nuchter meisje en dit past helemaal niet bij me. Waarom is die drang om af te vallen dan toch zo groot. Ik houd van eten, ik houd van koken en gezelligheid maar dit alles is er niet meer bij. Ja ik kook heerlijk voor iedereen maar eet het zelf niet, een hobby van mij is gebak/koek e.d. bakken en dit aan iedereen aan te smeren behalve dit zelf te proeven.

Gek word ik van mijzelf en mijn kromme gedachten.

Meiden bedankt voor jullie bemoedigende berichten. Ik ga vechten en proberen weer te genieten van alles en vooral van mijn huwelijk!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan