Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 91.40 kg (bmi: 31.63).

:hoi:

Vrij onverwacht heb ik ineens niets meer bijgehouden op deze site... Nu eindelijk even tijd om jullie kort in te lichten.
Vorige week donderdag is mijn opa begraven. Daarna kregen we het bericht dat het met mijn schoonmoeder (die alweer twee jaar met ongeneeslijke kanker tobde) erg slecht ging. Ze wilde vanuit het ziekenhuis terug naar huis, en een traject van palliatieve sedatie ingaan, om echt lijden te voorkomen. Voor wie het niet kent: palliatieve sedatie is dat je in slaap gehouden wordt door slaapmiddel. Het is dan wachten tot het lichaam het uiteindelijk opgeeft. Dat is dus anders dan euthenasie, waarbij je bijna onmiddelijk overlijdt.

M'n man en ik zijn vrijdagochtend naar Friesland gereden, waar mijn schoonouders wonen, en daar ook gebleven. Sinds maandag is mijn schoonmoeder thuis, en inmiddels is ze gelukkig ook goed aan het slapen.

Ik had me voorgenomen om me toch goed aan het lijnen te houden, maar dat heb ik maar overboord gegooid. Het is wel fijn om in ieder geval te kunnen genieten van iets lekkers te eten, als je verder weinig anders doet dan zitten en waken. En het avondeten wordt bijvoorbeeld voor ons verzorgd, dus daar kan ik zelf weinig in bepalen (nou ja, ik had wel keus, en heb niet steeds voor de meest slanke versie gekozen, geef ik toe). Maar ik prop mezelf niet helemaal vol met lekkere (lees: slechte) dingen hoor!
Al met al zal ik nu dus best even wat aankomen, maar ik ga er vanuit dat ik de draad weer kan oppakken als we deze weken eenmaal achter de rug hebben!

Tijdelijk dus even geen eetdagboekjes, sportdagboekjes en gezellige verhalen en reacties van mij. Maar heb gewoon even geduld, ik kom over een paar weken weer terug!

:groetjes2:

Onbekend
February 27, 2011 om 08:07
Hoi Famke,
Dat komt snel achter elkaar zeg! Ik snap dat je je dan even met andere zaken bezig houdt en niet zo fanatiek op je eetgedrag let. Het is volgens mij al heel erg belangrijk dat je het vertrouwen hebt dat je het tzt weer op pakt.
Heel veel sterkte met het ziekteproces rondom je schoonmoeder!
Groeten Nourtje
Onbekend
February 27, 2011 om 09:08
Hoi Famke,

Wat een naar nieuws allemaal zeg. Ik wens jou en jouw man heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Laat het lijnen inderdaad maar voor wat het is. Geef dingen die nu belangrijk zijn de volle aandacht.

Groet,

Joris
Onbekend
February 28, 2011 om 03:22
:bloemsterkte:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan